Speltips Arsenal – West Ham 26/12: Londonderby

Axel Sjödin Publicerat: 26 december 2022

Annandagen från Premier League bjuder på en sen julklapp i form av stormötet mellan Arsenal och West Ham.

Arsenal - West Ham

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är sällan det skiljer femton placeringar mellan två lag i ett stormöte, men det är ändå svårt att titulera det något annat sett till tidigare säsonger. Medan Arsenal går på moln så vadar West Ham i gyttjan då dessa båda lag har diametralt olika säsonger hittills.

Brentfords överraskande vinst mot Manchester City gav Arsenal-supportrar en väldigt tidig julklapp i form av en fempoängsledning in i uppehållet. Oavsett om detta har chans att hålla hela vägen eller inte så har Arsenal verkligen imponerat genom att hålla i ledningen nära inpå fläckfritt under hela hösten.

Arsenal är inte lika drabbat av VM som flera andra toppkandidater i ligan, men har ändå fått se sin pärla Gabriel Jesus dra på sig en skada som han inte förväntas återhämta sig från förrän i februari. William Saliba var med i Frankrikes VM-trupp men kan nog mycket väl spela här oavsett då han inte fick spela mer än knappa halvtimmen totalt under VM.

Allt som allt så är det en stark Arsenal-elva som förväntas ställas på benen, även om det finns ett par frågetecken. De har en oerhört stark svit hemma mot West Ham under senare år och borde kunna säkra ännu en trepoängare nu på måndag.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

West Ham har inte bevisat något ännu

Det har varit en väldigt tuff höst för West Ham, som trots allt fortfarande har valt att hålla kvar David Moyes som tränare för klubben. Till skillnad från mot flera andra lag som startat säsongen under förväntan så känns det inte riktigt heller som att West Ham har varit på gång riktigt. De är fortsatt kvar nere i botten, bara en poäng ovanför strecket och har förlorat fyra av sina fem senaste matcher.

De har även de en del bortfall trots att de inte hade särskilt många spelare som spelade i VM:s senare steg. Kurt Zouma är borta, Nayef Aguerd lär inte hinna tillbaka och Aaron Cresswell är tveksam till start i försvaret. Offensivt så är både Gianluca Scamacca och Michail Antonio tveksamma till spel, vilket gör att David Moyes trots allt är lite begränsad i sin laguttagning.

Det finns tyvärr inte särskilt mycket som talar för West Ham i den här matchen då vi ännu inte riktigt har fått se The Hammers ta sig ur sin svacka. Deras resultat på bortaplan har varit bedrövliga och deras svit på Emirates är ännu värre.

Vi kombinerar därmed det raka spelet på Arsenal med att det bli under 3,5 mål för lockande 2.25 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Arsenal & under 3,5 mål
Odds: 2.25
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, måndag 26 december
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: