Speltips Arsenal – Wolverhampton 24/2: Sexpoängare

Axel Sjödin Publicerat: 24 februari 2022

Väldigt viktiga poäng står på spel då Arsenal tar emot Wolverhampton på Emirates Stadium under torsdagskvällen.

Arsenal - Wolverhampton

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är två lag som båda jagar fjärdeplatsen som drabbar samman under torsdagen. Det är fortsatt oerhört jämnt i tabellen bakom topp tre och då klubbarna bakom Manchester United på fjärdeplatsen nästan alla har hängmatcher så finns det en mängd olika scenarion som kan utspela sig.

Arsenal är bara fyra poäng bakom och har tre hängmatcher att spela. De tre hängmatcherna kommer dock att spelas mot Wolverhampton, Chelsea och Tottenham så det är långt ifrån någon garanti att poängskörden blir något vidare.

Särskilt som det är lite svårt att veta var Arsenal står just nu. Januari var ingen bra månad för Londonklubben som föll i båda cuperna mot Liverpool och Nottingham Forest samtidigt som de förlorade mot Manchester City och kryssade mot jumbon Burnley i ligan.

Februari har dock sett bättre ut med två raka vinster, bland annat i motsvarande möte mot Wolverhampton på Molineux Ground för två veckor sedan. Ett tidigt ledningsmål räckte och de lyckades snyggt spela av matchen med en man mindre under de sista 20 för att få med sig alla poäng hem.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Wolves har varit i väldigt fin form

Wolverhampton har varit ett av de formstarkaste lagen i ligan sedan årsskiftet och förlusten mot Arsenal råkar vara deras enda förlust sedan de mötte Manchester City under tidig december. De har sedan dess sex vinster och ett kryss utöver förlusten mot Arsenal där de har slagit flera andra konkurrenter till fjärdeplatsen såsom Manchester United och Tottenham.

Det är med andra ord lite märkligt att Arsenal är så pass stora favoriter hos spelbolagen inför torsdagens möte. Wolverhampton har varit starkare på bortagräs under säsongen och kan absolut få med sig poäng hem från London.

Arsenal har dock också varit starkare hemma på Emirates och då båda trupperna i stort sett är skadefria så är det hemmalaget som har det starkaste laget på papperet. Bruno Lages Wolverhampton har dock överraskat förut och för de odds som finns tillgängliga så är det värt att chansa här i min mening.

För 2.35 gånger pengarna hos Expekt spelar vi alltså Wolverhampton med +0,5 asian, vilket innebär att spelet går in ifall Wolves får med sig poäng från matchen.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Wolverhampton +0,5 asian
Odds: 2.35
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: