Speltips Arsenal – Wolverhampton 29/11: Reiz rekar

Rasim Reiz Publicerat: 29 november 2020

Helgen avslutas med ett riktigt intressant möte när Wolves gästar Arsenal på Emirates i den 10:e omgången av Premier League.

Arsenal - Wolverhampton

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen


Arsenal kommer till den här matchen med en behaglig vinst borta mot Molde i Europa League med 0–3 och avancemanget är klart medans man i ligaspelet har haft rejäla bekymmer. Ligger just nu på 14:e plats i ligan och pressen på tränare Arteta blir gradvis högre för varje omgång som går.

Man fick turligt med sig en poäng mot Leeds senast och omgången innan åkte man på 0–3 hemma mot Aston Villa. Till kvällens match saknar man en hel del spelare då Elneny, Kolasinac, Martinelli, David Luiz är skadade och tveksamma till spel är Saka och nyförvärvet Partey. Notera också att Nicolas Pepé är avstängd till den här matchen men det är nog ingen som bryr sig om det med tanke på att han inte bidrar med något i ligaspelet.

Arsenal har varit välkända för sitt offensiva spel men det är som bortblåst den här säsongen, endast 9 mål gjorda och det är faktiskt bara 3 lag i Premier League som har gjort mindre mål än Arsenal.

Skrällen lockar

Wolves har blandat och gett den här säsongen, placerar sig på 10:e plats men vid en vinst kan gå upp till 5:e plats i den allt så jämna tabellen i ligan. Wolves bekymmer har varit att man är väldigt ojämna i sina insatser men formkurvan pekar uppåt just nu samt att man inte har något Europaspel vilket innebär att spelarna fått vila ut ordentligt inför matchen och man har endast Saiss och Jonny på listan av ej tillgängliga spelare.

Båda lagen är i behov av en vinst här för att börja klättra i tabellen, ett oavgjort resultat skulle förmodligen endast gynna Wolves någorlunda då det är bortaplan. Arsenal måste framåt med sin rostiga offensiv och kontringslägen kommer uppstå för Wolves och med Adama Traore i bilden kan det bli åka av. Samtidigt som lagen varit målsnåla framåt den här säsongen kommer chanser att uppstå och visst finns det kvalité i Aubameyang, Jimenez, Lacazette m.fl. som kan göra mål och bärga 3 poäng.

Tittar på spelmarkaden så ska Arsenal vara favoriter i den här matchen men jag tycker man är alldeles för stora favoriter sett till vad man har presterat och att Wolves inte passar Arsenal dåligt och bör ha fina chanser att kunna knipa en poäng mot ett formmässigt svagt Arsenal i ligan.

Jag väljer därför att spela X2 till fina 1,75 söndagssåsen på Unibet.

Det är 1:a advent, så vi tänder ett ljus ikväll inför matchen och ber till spelgudarna.

Speltips:

Speltips: Dubbelchansen X2
Odds: 1,75
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:15
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: