Speltips Aston Villa – Leeds 9/2: Fördel hemmalaget

Axel Sjödin Publicerat: 9 februari 2022

Onsdagskvällens sista match från Premier League spelas mellan Aston Villa och Leeds på Villa Park.

Aston Villa - Leeds

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Då båda lagen föll i den tredje omgången av FA-cupen så har ingen av dem spelat sedan innan landslagsuppehållet. Aston Villa avslutade i alla fall januari på ett bra sätt då de genom två sena mål först kunde säkra ett kryss mot Manchester United och därefter vann med uddamålet borta mot Everton.

De är fortfarande rätt avhängda från striden om eventuella Europaplatser, men lär försöka satsa på att åtminstone ta sig upp på den övre halvan av tabellen först och främst. Aston Villa har i alla fall visat att de vill satsa under våren då de hämtat in flera spelare under transferfönstret.

Den svenska landslagsmålvakten Robin Olsen är en av deras nya värvningar, men står kanske i skuggan av Lucas Digne och Philippe Coutinho som båda har anlänt i januarifönstret och lär ta plats direkt i startelvan.

De saknar fortfarande Marvelous Nakamba som är skadad samtidigt som Leon Bailey, Bertrand Traoré och Trézéguet alla har varit iväg på landslagsuppdrag.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Leeds skadekris fortsätter

Gästerna hade kanske inte ett riktigt lika trevligt avslut på januari då de förlorade hemma mot Newcastle med 0-1. Hade de vunnit den matchen så hade de haft ett väldigt bekvämt avstånd ned till botten. Men oavsett så lär de glädjas över deras två raka vinster dessförinnan mot Burnley och West Ham som har gjort att de klättrat förbi Everton och har skaffat sig en buffert ned till strecket.

Det har nu gått så pass långt på säsongen att ingen längre tror att vi får se mer av fjolårets glänsande Leeds. Det har varit en säsong präglat av många skador och när skadeläget väl har börjat ljusna så har det snabbt svängt och blivit värre igen.

Patrick Bamfords återkomst blev inte lång och han återigen skadad tillsammans med Junior Firpo, Kalvin Phillips och Liam Cooper. Raphinha, Adam Forshaw och Jamie Shackleton har även de haft lindrigare skador som de är på väg att återhämta sig från, men det är fortfarande oklart ifall de kommer att kunna spela nu på onsdag.

Bortsett från den överraskande vinsten borta mot West Ham så har Leedssupportrar inte haft mycket att jubla över på senaste. Aston Villa bör kunna hantera ett skadedrabbat Leeds här och för 1.80 hos Campobet så spelar vi därmed på den raka ettan.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Aston Villa vinner
Odds: 1.80
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: