Speltips Aston Villa – Liverpool 26/12: Lurig match

Axel Sjödin Publicerat: 26 december 2022

Aston Villa och Liverpool har båda börjat rycka upp sig på senaste och gör nu upp om tre viktiga poäng under annandagen.

Aston Villa - Liverpool

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Vi har fått se glimtar av fjolårets Liverpool under den senare delen av hösten, men det finns fortfarande väldigt många frågor att besvara för Klopps Liverpool såhär efter VM-uppehållet. De har fortfarande en bit kvar upp till fjärdeplatsen, men att döma av deras framsteg under hösten så är det verkligen något de bör kunna lösa under våren.

Aston Villa har, likt Liverpool, även de haft en horribel inledning på säsongen som de därefter har lyckats hämta sig från något så när. Tre av deras fyra senaste matcher har varit vinster, vilket har inneburit en fördubbling av deras poängskörd.

Unai Emery tog över klubben sent under hösten och har bara varit vid rodret under deras två senaste matcher, som båda har resulterat i vinst. Det är såklart för tidigt att säga så mycket om Emerys tränargärning, men uppehållet kom nog rätt lägligt för Aston Villa som nu har haft tid på sig att spela ihop sig under sin nya tränare.

Emery kan dock mycket väl vara väldigt bra för klubbens del och det finns absolut potential i detta Aston Villa som inte har kommit fram under säsongen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det blir inte en lätt match för Liverpool

Även om resultatet var någorlunda jämnt mot Manchester City i ligacupen innan jul så kan man inte riktigt påstå detsamma om spelet. Liverpool har, trots uppryckningen, fortfarande en lång väg att gå för att nå tillbaka till den vinstmaskin de var förra säsongen och de lär fortsatt gå på minor här och var.

Borta mot ett Aston Villa som är på gång kan mycket väl vara ett sådant läge, inte minst då Liverpool saknar en hel del spelare både till skador, sjukdom och frånvaro. Luis Díaz, Diogo Jota, Roberto Firmino, Virgil van Dijk, Trent Alexander-Arnold och James Milner är några av de namn som antingen bekräftat kommer att missa måndagens match eller som riskerar att missa den.

Vi har som sagt fått se glimtar av fjolårets Liverpool lite här och var, men långtifrån genomgående och i mitt tycke så är de väl stora favoriter här sett till förutsättningarna. Det kommer inte alls att vara en lätt bortamatch och det kan mycket väl bli en nagelbitare vi får följa framåt kvällen.

Vi spelar därmed på dubbelchansen 1X på den här matchen för hela 2.15 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans 1X
Odds: 2.15
Bolag: Betsson
Spelstopp: 18:30, måndag 26 december
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: