Speltips Aston Villa – Manchester City 21/4: Enkelt

Simon Pålsson Publicerat: 21 april 2021

Aston Villa har ingenting att sätta emot när serieledande Manchester City kommer på besök onsdagen den 21 april 2021.

Aston Villa - Manchester City

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Om man ska vara helt krasst är det bara att konstatera att succélaget Aston Villa, eller vad man nu ska kalla laget efter en sämre avslutning på säsongen, egentligen inte har någonting kvar att spela för på hela våren.

Aston Villa hade chansen på en Europaplats, men har fallit igenom på slutet och är nu inte ens nära att kunna slåss om sådana positioner i ligan.

Manchester City å sin sida har varit starka under den senare halvan av säsongen, har ätit ikapp gapet uppåt och nu dödat spänningen helt i titelstriden. Precis som man förväntade sig.

För min del såg jag framför mig hur laget skulle ta fyra titlar den här säsongen, men helgens semifinalförlust mot Chelsea i FA-cupen dödar den drömmen för Pep Guardiola. Lite bittert kan man tänka sig.

I helgen väntar final mot Tottenham Hotspur i Ligacupen, men trots det tror jag att man orkar ha fullt fokus på mötet med Aston Villa. Man har inte råd att tappa poäng här också. Mentalt behöver man en vinst.

Dagens bästa odds

Aston Villa har varit utan sin stora stjärna Jack Grealish under lång tid och det vet vi alla vad det får för effekter på ett lag när den överlägset bästa spelaren inte längre kan vara med.

Det har också varit uppenbart hur viktig engelsmannen är för det här laget, med tanke på att man ramlat ihop när han inte kunnat spela sista månaden.

Som om det inte vore nog med det har Trezeguet skadat knäet och kan inte spela mer den här säsongen, någonting som inte heller Wesley kommer att göra. Det är med andra ord tunga tapp som gäller i hemmalaget.

Kevin De Bruyne är sin vana trogen skadad igen och står nu utanför spel i en månad för en ankelskada. Sergio Aguero kommer inte heller att kunna spela på ett tag.

Manchester City har nio raka bortavinster och det finns egentligen ingen anledning att förvänta sig någonting annat än ytterligare en här.

Manchester City -1,25 (asian handicap) spelas till 1,86 gånger såsen hos Mr Green.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Manchester City -1,25 (asian handicap)
Odds: 1,86
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 21:15, onsdag 21 april 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: