Speltips Aston Villa – Manchester United 15/1: Returmöte

Martin Efvergren Publicerat: 15 januari 2022

Aston Villa och Manchester United möttes i FA-cupen i måndags och nu ställs de mot varandra igen i Premier League. Matchen spelas lördagen den 15 januari 2022 med avspark kl 18:30 på Villa Park.

Aston Villa – Manchester United

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Aston Villas trend har hela tiden pekat uppåt sedan Steven Gerrard tog över rodret i november. Nu prövas Gerrard för första gången i motvind sedan dess. Detta då man kommer till det här mötet med tre raka förluster bakom sig.

I måndags mötte man alltså Manchester United på bortaplan i FA-cupen. Det blev ingen sprudlande tillställning, men det var hemmalaget som gick segrande efter att McTominays tidiga ledningsmål stått sig hela matchen.

I Premier League förlorade Aston Villa senast med 2-1 borta mot Brentford. I matchen dessförinnan blev det förlust med 3-1 hemma mot Chelsea. Aston Villa står därmed kvar på 22 poäng efter 19 spelade matcher.

Ralf Rangnick är i en liknande situation som nyss nämnde Gerrard. Hans smekmånad är också den över och det är många som förväntar sig mer än vad laget presterar just nu. I ligan föll man senast hemma mot Wolverhampton med 1-0, vilket gör att man står på 31 poäng efter 19 matcher.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fortsatt målsnålt

Förlusten mot Wolves senast var Rangnicks första förlust som Man United-manager. Resultatmässigt har man gjort det helt okej under hans tid i klubben. Vad gäller lagets defensiv kan man argumentera för att man tagit kliv framåt. Det stora problemet just nu är istället anfallspelet.

Förmågan att dominera, kontrollera och styra matcher medelst bollinnehav var det längesedan Manchester United hade. I jämförelse med de tre topplagen är man långt efter i den bemärkelsen. Att Rangnick ska lösa den biten på någon månad är nog att kräva för mycket.

Manchester United kommer hursomhelst till den här matchen med ett antal avbräck. Shaw och McTominay är avstängda efter att ha tagit fem gula kort. Därtill saknas fortsatt Pogba, Martial och Dalot. Ronaldo och Maguire som inte spelade senast förväntas dock vara tillbaka.

Det blev en jämn tillställning i måndags och när lagen möttes i Premier League i höstas vann Aston Villa med 1-0 på Old Trafford. Jag räknar med att den här matchen kommer att bli något liknande som de två tidigare mötena den här säsongen. Det har också gjorts under 2.5 mål i 6 av Man Uniteds 7 senaste matcher.

Sammantaget gör detta att mitt spel på den här matchen blir att det kommer att göras under 2.5 mål till fina 1.97 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.97
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:30, lördag 15 januari 2022
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: