Speltips Aston Villa – Watford 19/2: Stukat bortalag

Martin Efvergren Publicerat: 19 februari 2022

Aston Villa är klara favoriter när man tar emot nästjumbon Watford i Premier League. Matchen spelas lördagen den 19 februari 2022 med avspark kl 16:00 på Villa Park.

Aston Villa – Watford

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Steven Gerrard kom in och lyfte Aston Villa när de hade en riktigt tung period i höstas. Sedan dess har den positiva injektionen planats ut. Det har bara blivit en seger på de sju senaste matcherna och en uppryckning krävs nu.

I söndags åkte man på en tung 1-0-förlust borta mot Newcastle och dessförinnan spelade man 3-3 hemma mot Leeds. Efter 23 spelade matcher står man därmed på 27 poäng, vilket innebär en tolfte plats i den haltande tabellen.

Claudio Ranieri blev inte det lyft som Watfords ledning hade hoppats på. Nu försöker man så med en annan gammal räv vid namn Roy Hodgson och ingenting tyder än så länge på att han är på väg att få laget på rätt köl.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Watford tycks ha grävt sin egen grav

Roy Hodgson har nu lett Watford i tre matcher i Premier League och man har fortfarande inte gjort något mål framåt. I den första matchen tog man visserligen en poäng borta mot Burnley men därefter har man kammat noll mot både West Ham och Brighton.

Ingen nu levande verksam fotbollsmänniska har väl mer erfarenhet än den gode Hodgson. Han har, med sina beprövade medel, primärt försökt styra upp Watfords ihåliga defensiv, men helheten har inte blivit speciellt lyckad. Tidigare levererade man ju åtminstone på ett ganska bra sätt vad gäller det offensiva.

Hursomhelst ser läget inte ljust ut för Watford FC. På de elva senaste ligamatcherna har man bara tagit två poäng. Senast man vann var den 20:e november hemma mot Manchester United.

Xisco Munoz ledde Watford till seger mot Aston Villa i premiären av Premier League i augusti. De vann den matchen med 3-2 på hemmaplan. Sedan dess har Watford bytt tränare två gånger och Aston Villa en gång.

Det är med andra nya förutsättningar den här gången och på de flesta sätt talar de till Aston Villas fördel. Watford-ledningen har, i mitt tycke, förstört något som såg ganska okej ut under Munoz tid i klubben. Aston Villas trend är inte den bästa men här tror jag att man har väldigt goda chanser till tre poäng.

Den offensiva trion Coutinho, Buendia och Watkins (eller Ings) ser väldigt intressant ut och jag tror de kommer få utdelning mot en stukad motståndare. Mitt spel blir Aston Villa -1 (asian handicap) till 2.08 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Aston Villa -1 (asian)
Odds: 2.08
Bolag: Betsson
Spelstopp: 16:00, lördag 19 februari 2022
TV:  viasatsport logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: