Speltips Bournemouth – Leicester 12/7: Skamlig form

Simon Pålsson Publicerat: 12 juli 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Leicester City har sett dassiga ut på slutet och ser ut att bränna chansen på Europa. Nu måte man vinna mot AFC Bournemouth den 12 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!

Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Som det smäller och har sig i den engelska ligafotbollen, där det inför den här helgen återstår totalt fyra omgångar att spela. Det är först när dessa fyra omgångar är avverkade som vi med säkerhet kan säga hur tabellen ska summeras.

Men ett par saker är redan nu säkra och det är främst att Liverpool äntligen är klara mästare i Premier League. Vid sin sida har man Manchester City som därmed också tar sig till Champions League. Därefter är det öppen strid om platserna.

Leicester City såg inför uppehållet ut att ha säkrat sin plats, men ett par riktigt svaga insatser nu på slutet gör att man sitter i ett prekärt läge.

Nu möter man dessutom ett desperat AFC Bournemouth på bortaplan, ett lag som har tre poäng upp till säker mark i botten och som måste ta och vinna matcher nu på slutet. Helt fel läge att möta det här laget alltså.

Höstens möte slutade 3-1 till Leicester City, men så enkelt tror vi inte att det går den här gången.

Ångestmöte deluxe

AFC Bournemouth är ett lag som konsekvent haft problem med skador under säsongen, och därför var det oroväckande när även Adam Smith fick gå av planen skadad i 0-0-mötet med Tottenham Hotspur senast. David Brooks kom däremot in i den matchen, men fick bara spela en liten skvätt på slutet eftersom han fortsatt dras med vissa problem.

Chris Mepham, Simon Francis och Charlie Daniels är spelarna som vi vet inte kommer till spel för hemmalaget.

För den som har följt den svenska fotbollen är Daniel amartey ett välbekant namn och ansikte, men han har inte haft den roligaste säsongen. Nu är han fortsatt långtidsskadad och spelar inte för Leicester City. Det gör inte heller Ricardo Pereira och de två givna startspelarna i Ben Chilwell (blir han kvar i klubben?) och James Maddison (han blir väl ändå inte kvar i klubben?). Det är alltså ett par tunga tapp för Brendan Rodgers.

Det finns all chans att rädda det här kontraktet för hemmalaget, och med tanke på hur skakiga Leicester City sett ut på slutet är det här ett guldläge för poäng.

AFC Bournemouth +1 (asian) spelas till 1,67 gånger såsen hos Unibet. Då får vi pengarna tillbaka vid uddamålsförlust.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: AFC Bournemouth +1 (asian)
Odds: 1,67
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:00, söndag 12 juli
TV:  [viasatsportpremium]
Stream:  viaplay logo