Speltips Bournemouth – West Ham 23/4: Viktiga poäng i botten

Axel Sjödin Publicerat: 23 april 2023

Bournemouth och West Ham drabbar samman på Vitality Stadium i hopp om att lämna bottenstriden bakom sig.

Bournemouth - West Ham

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bournemouth och West Ham har båda legat risigt till nere i bottenstriden under långa perioder under säsongen, men när vi nu är inne i slutspurten så har det börjat se bättre ut. Särskilt Bournemouth har varit ett av de lag som många har förväntat sig ska återvända ned till Championship, men Gary O’Neil har gjort ett väldigt fint jobb med klubben som nu har sex poäng ned till strecket.

Tre vinster på deras fyra senaste matcher har drastiskt förändrat utgångsläget för Bournemouth som nu ser ut att klara sig kvar ännu en säsong i Premier League. Med relativt små medel har de lyckats hitta rätt och har tagit tunga trepoängare mot Fulham och borta mot Tottenham i närtid.

Nu väntar en bottenkonkurrent i form av West Ham och vinner de nu på söndag så kan de verkligen andas ut. Nottingham Forest, som är närmaste laget under strecket, möter Liverpool på Anfield så en vinst hade kunnat ge dem en buffert på nio poäng. Med tanke på West Hams svaga bortafacit så är det absolut ingen omöjlighet, men gästerna är trots det favoriter inför söndagens drabbning.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

David Moyes räddas av Conference League

The Hammers spelade så sent som i torsdags då de slog ut Gent ur Conference League och därmed avancerade till semifinal. Där har de lottats mot nederländska AZ Alkmaar och en hägrande europeisk titel är vad som räddar en annars katastrofal säsong för West Hams del.

West Ham har i alla fall kommit igång tillräckligt för att inte vara akut nedflyttningshotade och i deras senaste två matcher så har de både lyckats slå Fulham och kryssat hemma mot Arsenal. De har dock fått väldigt bra utdelning sett till insatserna, men vid det här laget så tar de alla poäng de kan få och de är trots allt obesegrade i fyra av deras fem senaste Premier League-matcher.

David Moyes lär fortsatt sitta löst, men så länge han undviker nedflyttning och fortsätter att skörda framgångar i Conference League så lär han sitta säkert säsongen ut åtminstone. Spelschemat blir dock mycket tuffare under de kommande veckorna och de bör se sin chans att plocka poäng mot en annan bottenkonkurrent innan det är dags för möten mot Liverpool, Manchester City och Manchester United snart. De behöver en buffert för att kunna fokusera fullt ut på Europa.

På 1X2-marknaden så är det väldigt jämnt mellan dessa två lag inför mötet, men båda lagen lär i alla fall gå för tre poäng i hopp om att lämna bottenstriden bakom sig. Därmed så känns ett spel på att båda lagen gör mål för 1.87 hos Coolbet som ett bra spel här.

  Rygga spelet hos Coolbet – Hämta 500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.87
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 15:00, söndag 23 april
TV: 
Stream:  viaplay logo