Speltips Brentford – Arsenal 18/9: Målrikt

Axel Sjödin Publicerat: 18 september 2022

Premier League är igång igen och ligaledarna Arsenal möter Brentford tidigt på söndagseftermiddagen.

Brentford - Arsenal

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Trots förlusten sist mot Manchester United så toppar Arsenal fortfarande ligan och har chans att dra ifrån i toppen då flera topplag har inställda matcher även den här helgen på grund av drottningens död. Brentford borta lär dock inte bli en lätt match då hemmalaget har inlett säsongen fint.

Arsenal har inte spelat på en och en halv vecka nu då även deras Europa League-match mot PSV blev inställd i torsdags. De har dock som bekant sett väldigt bra ut hittills under säsongen och leder ligan välförtjänt efter sex omgångar. Även i förlusten mot Manchester United så såg de bra ut även om Manchester United lyckades straffa dem på kontringar.

De lär i alla fall vara utvilade inför söndagens möte och har dessutom fått tillbaka Thomas Partey från skada. Även om Brentford lyckades slå Arsenal i öppningsmatchen i motsvarande möte förra säsongen så är det nu ett helt nytt Arsenal som kliver in på planen och de är klara favoriter att få med sig alla tre poäng.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tufft test för Brentford

Brentford har blandat och gett lite under säsongsinledningen såhär långt, men 4-0-vinsten mot Manchester United och 5-2-vinsten mot Leeds nu senast sticker ut som deras klart bästa. Trots tappet av Christian Eriksen så känns de återigen som att de har fått ett uppsving efter en rätt medioker vår.

De befinner sig på övre halvan efter sex spelade omgångar med tre vinster och bara en enda förlust såhär långt. De har ett kompakt lagbygge med en tydlig spelidé, vilket aldrig är lätt att slå, inte ens för toppklubbarna. Men delar av förklaringen till varför Brentford ligger där de ligger är trots allt att det enda riktiga topplag de har mött hittills har varit Manchester United, där de fick chansen tidigt innan The Red Devils vaknade till liv.

Matchen mot Arsenal kommer att bli ett riktigt test för hemmalaget där flera frågor kommer att besvaras. Håller de den nivån de har visat upp än så länge så lär de i alla fall ha god marginal ned till bottenstriden framöver och har absolut en reell chans att få med sig poäng när serieledarna kommer på besök.

Brentford är faktiskt det lag som har gjort näst flest mål i ligan bakom Manchester City i nuläget och Arsenal är även de representerade i toppen – på fjärde plats. Det har varit flera målrika matcher för båda lagen hittills och det finns ingen anledning att tro att söndagens möte kommer att vara något undantag. Vi spelar därmed på att båda lagen gör mål kombinerat med ett spel på över 2,5 mål för 1.96 hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål & över 2,5 mål
Odds: 1.96
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: