Speltips Brentford – Aston Villa 2/1: Klar förbättring

Axel Sjödin Publicerat: 31 december 2021

Brentford tar emot ett formstarkt Aston Villa hemma på Brentford Community Stadium under söndagseftermiddagen.

Brentford - Aston Villa

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hemmalaget var en av Premier Leagues stora överraskningar under de första månaderna av ligaspel, men har nu tillslut sjunkit ned i tabellen till en mer väntad nivå. De är i alla fall fortfarande på ett bekvämt avstånd från bottenstriden och har visat att de absolut har kvalitet nog att stanna i högstaligan.

Trots att de tappat en del i ligaplaceringarna så har Brentfords höst ändå varit en succé för nykomlingen med alla mått mätt. De har hållit sig flytande och har fortsatt att ta poäng trots att de har en ganska rejäl skadelista vid det här laget där flera framträdande figurer såsom Kristoffer Ajer, David Raya och Christian Nörgaard. Nörgaard kommer i alla fall att vara spelklar inför helgens match mot Aston Villa, vilket är ett positivt besked för Thomas Frank.

De avslutade förra året med två förluster efter jul mot Brighton och Manchester City där de inte lyckades få hål på motståndarna i någon av matcherna och hoppas att kunna starta året bättre än de avslutade det förra. Det blir dock lättare sagt än gjort då Aston Villa har sett rätt vassa ut på senaste.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Aston Villa har sett vassa ut under Gerrard

Sedan Steven Gerrard tog över tränarposten efter att Dean Smith blev avskedad i november så har resultaten gått betydligt bättre för Birminghamklubben. Under de sju matcher som Gerrard har lett klubben så har de lyckats vinna fyra av dessa vilket har gjort att de har kunnat klättra en del i tabellen och gått förbi Brentford bland annat.

Deras tre förluster har kommit mot tuffast möjliga motstånd i Manchester City, Liverpool och Chelsea, så det är svårt att lasta Gerrard för det. Både spel- och resultatmässigt har det i alla fall sett klart bättre ut och Aston Villa kan mycket väl klättra upp på övre halvan av tabellen inom en snar framtid ifall formen håller i sig.

Först och främst så gäller det dock att få med sig ett resultat från London när de nu ställs mot Brentford. Med tanke på hemmalagets lite svajiga form och långa skadelista så lär gästerna ha goda förhoppningar om att kunna få med sig tre poäng hem.

Aston Villa har sett övertygande ut mot lite mer överkomligt motstånd och jag tror att de lyckas även här. För 2.42 hos Campobet spelar vi alltså på den raka tvåan här.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Aston Villa vinner
Odds: 2.42
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: