Speltips Brentford – Crystal Palace 12/2: Framåtlutat

Martin Efvergren Publicerat: 11 februari 2022

Läget börjar bli pressat för Brentford som behöver ett trendbrott när man nu tar sig an Crystal Palace i Premier League. Matchen spelas den 12 februari 2022 med avspark kl 16:00.

Brentford – Crystal Palace

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Brentford FC har fått många lovord det senaste året, men nu börjar läget bli ganska pressat för Thomas Frank och hans halvdanska manskap. Man kommer till den här matchen med sex raka förluster bakom sig och bottenlagen har börjat krypa allt närmare.

Brentford har tagit 23 poäng på 24 matcher i Premier League och ligger just nu på en 14:e plats i tabellen. Man har dock spelat en eller ett par fler matcher än lagen som jagar underifrån.

I onsdags blev det, som väntat, förlust i bortamötet mot Manchester City. Man låg väldigt låg försvarade sig med allt man hade och lyckades på så vis hålla nere siffrorna till en 2-0-förlust. I matchen dessförinnan föll man med 4-1 borta mot Everton i FA-cupen.

Crystal Palace ligger på placeringen ovanför Brentford i tabellen. De är två poäng före och har en match mindre spelad. I onsdags spelade man 1-1 borta mot Norwich.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Jämna förutsättningar

Crystal Palace ligger alltså på 13:e plats i Premier League och ser, som så ofta, ut att vara ett lag strax under mitten och strax ovanför bottenstriden. Patrick Vieira har, så här långt, gjort vad man kan förvänta sig, varken mer eller mindre.

Brentford och Crystal Palace möttes senast i den andra omgången av Premier League. Det mötet på Selhurst Park slutade mållöst. Det blev en jämn batalj den gången och förutsättningarna inför den här matchen är också väldigt jämna. Brentford gäller som knappa favoriter hos spelbolagen till ett odds omkring 2.65.

Hemmaplansfördelen talar till Brentfords fördel, men i övrigt har Crystal Palace flest parametrar på sin sida. Deras trend ser klart bättre ut och på pappret har man ett klart mer etablerat och erfaret lag. Frågan är nu hur Brentford-spelarna tacklar det här läget.

Brentfords form är svag, men samtidigt är det nog ingen som har förväntat sig något annat än att den här säsongen kommer att bli en kamp för överlevnad i Premier League. Christian Eriksen har ännu inte debuterat, men där finns sannolikt ett stort sparkapital som, vad det lider, kan bli avgörande.

Offensivt har Brentford ändå levererat hyfsat bra. De har gjort mål i 6 av sina 8 senaste matcher, där man gick mållösa ifrån bortamötena mot Liverpool och Manchester City. I den här hemmamatchen lär man komma ut betydligt mer framåtlutade än i de bortamatcherna mot toppmotstånd.

Båda lagen har gjort mål i 5 av Crystal Palace 6 senaste matcher och detsamma i 6 av Brentfords 8 senaste matcher. Jag tror på en relativt öppen matchbild här och mitt spel blir att båda lagen gör mål till fina 1.96 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.96
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 16:00, lördag 12 februari 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: