Speltips Brentford – Manchester United 19/1: Favoriten håller

Martin Efvergren Publicerat: 19 januari 2022

Det är två lag som behöver höja sig som ställs mot varandra när Brentford FC tar emot Manchester United i Premier League. Matchen spelas onsdagen den 19 januari 2022 med avspark kl 21:00.

Brentford – Manchester United

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Brentford FC behöver hitta tillbaka till grunderna efter två raka klara förluster i Premier League. I söndags föll man mot ett försvagat Liverpool med 3-0 på bortaplan. Dessförinnan blev det stryk med hela 4-1 borta mot Southampton.

Brentford kommer alltså från två tunga bortaplansförluster där man, i viss mån, tappat sitt koncept något. När man nu vänder hem igen behöver man hitta tillbaka till det vägvinnande och metodiska spel som varit så framgångsrikt under en längre tid.

Nu tar man emot ett Manchester United som fortfarande letar efter sin identitet. Man har inte inlett det här året särskilt övertygande och Ralf Rangnicks smekmånad är helt klart över.

Det har bara blivit en poäng på två ligamatcher sedan årsskiftet. Man slog visserligen Aston Villa i FA-cupen, men i helgen tappade man en 2-0-ledning mot just Aston Villa på bortaplan i Premier League. Den matchen slutade 2-2 efter att hemmalaget vänt matchen den sista kvarten.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Man United gör det som krävs

Cristiano Ronaldo saknades på grund av en lättare skadekänning inför mötet mot Aston Villa i lördags. I hans frånvaro fick Anthony Elanga chansen från start och man får säga att han tog den. Elanga var pigg, tog för sig och var ett ständigt offensivt hot.

Det återstår att se om han får förnyat förtroende när man nu ställs mot Pontus Janssons Brentford. Ronaldo är troligen åter tillgänglig och därtill får man tillbaka Shaw och McTominay som var avstängda senast.

Manchester Uniteds klättring tillbaka till toppen av tabellen har kommit av sig. De står nu på 32 poäng efter 20 spelade matcher och är därmed tre poäng efter Arsenal som innehar femteplatsen. Brentford står på 23 poäng efter 21 spelade matcher och har fortfarande ett avstånd på tio poäng ner till lagen under strecket.

Varken Brentford eller Manchester United har övertygat i de senaste matcherna. Som jag ser det tror jag ändå att bortalagets individuella kvalitet och truppbredd kommer att fälla avgörande här.

Brentford har släppt in en del enkla mål och sju totalt i de två senaste matcherna. Man United har fortfarande ingen vidare struktur i sitt anfallsspel men defensivt ser man bättre ut sedan Rangnick tog över.

Manchester United lär inte komma till Brentford och spela någon drömfotboll, men chanserna till tre poäng ser ändå goda ut. Jag tror man gör vad som krävs för att vinna här och mitt spel därför en rak tvåa, att Manchester United vinner till 1.81 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Man United vinner
Odds: 1.81
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, onsdag 19 januari 2022
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: