Speltips Brentford – Norwich 6/11: Nykomlingsmöte

Martin Efvergren Publicerat: 5 november 2021

Brentford har haft det tufft i Premier League på sistone men nu är vinstchanserna goda då man tar emot jumbon Norwich City. Matchen spelas lördagen den 6 november 2021 med avspark kl 16.00.

Brentford – Norwich

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nykomlingen Brentford fick en bra start i Premier League men har mattats något de senaste veckorna. I ligaspelet har man tre raka förluster vilket ger att man står kvar på tolv poäng efter tio matcher. I tabellen ligger man nu på en tolfte plats.

I lördags föll man med 3-1 borta mot Burnley efter att Saman Ghoddos gjort lagets enda mål. Dessförinnan hade man slagit ut Stoke i Ligacupen. I de två Premier League-matcherna före det hade man förlorat på hemmaplan mot både Chelsea och Leicester.

Nu väntar så, på pappret, enklare motstånd då tabelljumbon och tillika nykomlingen Norwich City gästar. Norwich har fått en mardrömsstart på säsongen och har redan åtta poäng upp till säker mark ovanför nedflyttningsstrecket. Efter tio spelade matcher har man endast skrapat ihop två poäng.

Förra säsongen var man emellertid det bättre laget av dessa två då man vann Championship och tog tio poäng fler än Brentford. Det har dock mindre betydelse nu.

Efter att ha kryssat i två raka 0-0-matcher mot Burnley och Brighton åkte Norwich på en kölhalning borta mot Chelsea då man föll med hela 7-0. I söndags blev det sedan förlust med 2-1 hemma mot Leeds.

På Norwich skadelista finns fortsatt Zimmermann och Byram medan Brentford saknar Ajer, Dasilva, Raya Martin, Sörensen och Baptiste.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Brentford

Daniel Farke har gjort ett väldigt bra jobb då han tagit upp Norwich till Premier League två gånger. Men på den här nivån har man det uppenbarligen betydligt svårare och är läget pressat för laget och Farke i synnerhet då hans dagar lär vara räknade om ingen förbättring sker väldigt snart.

Norwich var, som sagt, det något starkare laget av dessa två förra säsongen. Senast lagen möttes, i våras, vann Norwich hemma med 1-0. Det första mötet i Brentford slutade 1-1.

I Premier League har dock Brentford klarat sig betydligt bättre så här långt och hos spelbolagen står man som relativt klara favoriter. En rak etta på den här matchen ger omkring 1.60 gånger insatsen.

Även om Brentford har gått sämre den senaste tiden lär man komma till det här mötet med en bättre känsla än Norwich. Totalt sett har man varit det bättre laget av dessa två och, till skillnad från Norwich, slipper man spela med kniven mot strupen.

Norwich har alltså bara tagit två poäng och därtill har seriens klart sämsta målskillnad. På tio matcher har man släppt in 25 mål och endast gjort tre.

Norwich behöver börja vinna matcher och jag tror inte att något av lagen vore speciellt nöjda med ett kryss här. Det bör kunna borga för en mer öppen matchbild. Mitt spel blir att Brentford kommer göra över 1.5 mål till 1.80 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Brentford över 1.5 mål
Odds: 1.80
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 16:00, lördag 6 november 2021
TV:  viasatsport logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: