Speltips Brentford – Swansea 29/5: Playoff-final

Simon Pålsson Publicerat: 28 maj 2021

Championship ska avgöras med playoff-finalen mellan Brentford och Swansea City i kvalet till Premier League den 29 maj 2021.

Brentford - Swansea City

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Den allra sista matchen för säsongen och det som brukar benämnas som den största, mest värdefulla, matchen i hela fotbollsvärlden eftersom det står sådana enorma summor på spel.

Vi pratar såklart om playoff-finalen, som denna gång avgörs mellan Brentford och Swansea City, i en direkt avgörande match på Wembley.

Det gör att inget lag har fördelen av att spela på hemmaplan och det är två lag som båda varit framme i denna final tidigare. Men det är också två otroligt jämna lag om vi ser till säsongen i stort.

Båda matcherna i ligan slutade nämligen 1-1 och det är ett tecken på att man i grunden är två jämna lag, även om Brentford ser ut att ha lite bättre form på slutet.

Det faktum att Brentford vände och vann sin semifinal gör att man har med sig ett annat självförtroende till matchen, men i grunden kan allting hända när det är dags att spela en enda avgörande match.

Odds i playoff

Shandon Bapitiste och Josh Dasilva har inte kunnat spela under hela det här slutspelet i Championship, och inte heller inför den här avgörande finalmatchen finns dessa båda spelare med i laget för Brentford. Det är klart att det är ett tapp.

Men det som oroar är att man också fått in småskador på Christian Nörgaard och Rico Henry, men förhoppningen är att man kan tejpa igen spelarnas skavanker för att de ska finnas med trots allt.

Steven Benda är den enda spelaren i bortalaget, eller Swansea City kanske vi ska förtydliga, som inte kan spela matchen och det är klart att det är ett tapp.

Men känslan är ändå att det är två ganska jämna lag, även om Brentford har bättre form på slutet och har varit bättre egentligen hela säsongen. Det visar inte minst tabellpositionen.

Över 2 mål (asian handicap) spelas till 1,87 gånger såsen hos CampoBet. Det känns som att spelbolagen blivit lite väl fokusera på underspelen.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2 mål (asian handicap)
Odds: 1,87
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 16:00, lördag 29 maj 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: