Speltips Brentford – Tottenham 23/4: Öppen matchbild

Martin Efvergren Publicerat: 23 april 2022

Formstarka Brentford tar emot Tottenham Hotspur i Premier League. Matchen spelas lördagen den 23 april 2022 med avspark kl 18.30.

Brentford – Tottenham

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nykomlingen Brentford FC har svarat för en övertygande debutsäsong i Premier League. Man inledde säsongen starkt och prövades sedan hårt under en längre sämre period i vintras. Nu har man visat mental styrka då man rest sig med besked den senaste dryga månaden.

Brentford kommer nu till det här mötet med fem segrar på de sex senaste matcherna. Framförallt imponerar 4-1-segern borta mot Chelsea. Därefter har man även besegrat West Ham med 2-0 hemma och senast Watford med 2-1 borta efter att Pontus Jansson blivit matchhjälte i och med hans avgörande nickmål på tilläggstid.

Brentford kan nu fortsätta på inslagen väg och spela utan press då man tar emot ett Tottenham Hotspur som har klart mer att spela för.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Brentford bjuder upp till dans

Tottenham hade inför hemmamötet mot Brighton i lördags vunnit sex av sina sju senaste matcher i Premier League. Man hade också öst in mål då man gjort 12 mål totalt i de tre föregående matcherna. Därför var det något överraskande att man gick mållösa från den här matchen som bortalaget vann efter ett avgörande 1-0-mål på tilläggstid.

En mycket tung förlust för Spurs som hade kopplat greppet om fjärdeplatsen. Nu prövas deras mentala styrka då man behöver borsta av sig lördagens misslyckande och helst vinna den här matchen.

Brentford och Tottenham möttes senast i december i London och det var då hemmalaget som segrade med 2-0. Tottenham gäller också som favoriter inför den här matchen där ett spel på bortalaget ger omkring 1.92 gånger insatsen.

Tottenham har mest att spela för och lär komma ut framåtlutade till den här matchen. Insatsen senaste var en missräkning, men dessförinnan såg man väldigt vassa ut i sin offensiv. Samtidigt har vi ett Brentford som också de har fått det att lossna offensivt på sistone. De har nu god marginal ner till bottenlagen vilket gör att jag tror att även de kommer att våga gå framåt här.

Sammantaget gör detta att det är mycket som talar för att det kan bli en relativt öppen matchbild. Mitt spel blir att det kommer göras över 2.5 mål totalt till 1.91 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.91
Bolag: Betsson
Spelstopp: 18:30, lördag 23 april 2022
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: