Speltips Brentford – Tottenham 26/12: Skrällchans

Axel Sjödin Publicerat: 25 december 2022

Den tidiga matchen på annandagen utspelar sig mellan Brentford och tredjeplacerade Tottenham.

Brentford - Tottenham

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är äntligen dags för Premier League-fotboll igen och först ut så får vi se en intressant match mellan Brentford och Tottenham. Spurs är klara favoriter, men Brentford har med jämna mellanrum lyckats sätta käppar i hjulet för storlagen och kommer inte att vara en lätt uppgift för Antonio Contes manskap.

Brentford avslutade hösten genom att överraskande slå Manchester City på Etihad Stadium genom ett sent avgörande från Ivan Toney i den 98:e minuten. Det var dock deras första vinst på nära en månad och deras resultat har varit lite blandade under säsongen, även om tiondeplats på alla vis får sägas vara starkt för en klubb som Brentford.

Under VM så har Brentford dessutom fått tillbaka en handfull spelare som har varit borta på grund av skador, men frågan är om Thomas Frank vågar ändra för mycket på den elva som slog Manchester City i mitten av november.

Ivan Toney har dessutom hamnat i blåsväder över att ha brutit mot regler kring betting på matcher, men är fortfarande tillgänglig i truppen under annandagen. Annars så har Frank inga skador att oroa sig över.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tottenham kan gå på en mina här

Medan Brentford har fått tillbaka spelare från skador under VM så har det istället gått back på den fronten för Tottenham. Richarlison och Rodrigo Bentancur har båda dragit på sig skador under mästerskapet, samtidigt som Cristian Romero, Hugo Lloris och Ivan Perisic alla spelade under den avslutande helgen och förmodligen inte kommer att vara spelklara till annandagen.

Det är med andra ord inte de bästa förutsättningarna för det gästande Spurs, som dessutom inte haft den mest övertygande formen inför uppehållet. Men utan att egentligen imponera så ligger Tottenham trots allt på fjärdeplats i ligan. Med ett jagande Manchester United och Liverpool i hasorna så gäller det dock att börja plocka trepoängare igen.

Antonio Conte vet hur man skapar ett vinnande lag, men trots det så har Tottenham som sagt inte riktigt övertygat. De är lite väl starka favoriter mot ett Brentford som bara förlorat en enda hemmamatch hittills under säsongen.

Med tanke på läget i Tottenhams trupp så tycker jag mig därmed se spelvärde hos hemmalaget med dubbelchansen 1X för 1.90 hos Betsson.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans 1X
Odds: 1.90
Bolag: Betsson
Spelstopp: 13:30, måndag 26 december
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: