Speltips Brentford – Watford 10/12: Nykomlingsmöte

Martin Efvergren Publicerat: 10 december 2021

Fredagskvällen bjuder på en match från Premier League där nykomlingarna Brentford FC och Watford FC gör upp. Matchen spelas den 10 december 2021 med avspark kl 21:00.

Brentford – Watford

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Brentford har inte bett om ursäkt för sin existens i Premier League. Tvärtom så inledde man säsongen respektlös och har svarat för en höst som man sammantaget måste vara nöjda med. Trenden är dock inte uppåtgående då man bara har vunnit en av sina åtta senaste ligamatcher.

Efter fyra raka förluster har man emellertid tagit fem poäng på de fyra senaste matcherna. Senast såg man ut att gå mot en 2-1-seger borta mot Leeds men hemmalaget lyckades kvittera till 2-2 på tilläggstid. Dessförinnan föll man med 2-0 borta mot Tottenham.

Det innebär att Brentford står på 17 poäng efter 15 matcher, vilket ger en 13:e plats i tabellen. Den andra nykomlingen Watford är fyra poäng efter och ligger på en 17:e plats inför den 16:e omgången.

Watford har gjort det ganska bra i sina två senaste matcher men har ändå kammat noll mot toppmotståndarna Chelsea och Manchester City. Förra helgen föll man med 3-1 hemma mot Man City och dessförinnan med 2-1 hemma mot Chelsea.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målrik historik

Man hade kanske förväntat sig att Watford skulle hitta en stabilitet sedan erfarne Claudio Ranieries ledning men effekten sedan hans tillträde har snarare blivit tvärtom. Laget blandar och ger, känns farliga och oberäkneliga framåt men släpper också in för många enkla mål.

Man har alltså förlorat sju av sina nio senaste matcher i Premier League, de övriga två har man vunnit med klara siffror. Senaste vinsten var 4-1-segern mot Manchester United.

Watford har gjort det bra mot topplagen Chelsea och Manchester City och att man ska ta poäng där är inte att förvänta. När man nu ställs mot Brentford är det en match man behöver ta poäng i om man inte ska halka efter. På samma sätt lär Brentford se på den här matchen.

Hos spelbolagen är det Brentford som gäller som favoriter då en rak etta kan spelas till ett odds omkring 2.14. När lagen senast möttes i våras i Championship var det Brentford som vann med 2-0 hemma. Förra säsongens första möte slutade 1-1.

Inget av lagen lär vara speciellt nöjda med ett kryss här och det har varit målglatt i de senaste matcherna som lagen spelat. Det har gjorts över 2.5 mål och båda lagen har gjort mål i Watfords 4 senaste matcher. Båda lagen har gjort mål i 8 av Brentfords 11 senaste matcher.

Mycket talar för att det kan bli en ganska öppen matchbild här och mitt spel blir därför att båda lagen gör mål till 1.83 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.83
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, fredag 10 december 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: