Speltips Brentford – West Ham 14/5: Fokus på Conference

Axel Sjödin Publicerat: 14 maj 2023

Brentford ställs mot West Ham hemma på Brentford Community Stadium under söndagseftermiddagen.

Brentford - West Ham

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Brentford har inte särskilt mycket att spela för i nuläget då de har fem poäng upp till sjundeplatsen, som innehas av ett lag som har två matcher till godo. Chansen att de når Europa är därmed väldigt låg, även om de skulle lyckas vinna på söndag. Men med det sagt lär de säkert gärna avsluta säsongen på den övre halvan och får ses som favoriter inför söndagens drabbning.

West Ham lär nämligen ha fokus på annat håll då de spelade semifinal i Conference League så sent som i torsdags. De lyckades vända och vinna hemma mot holländska AZ Alkmaar och har därmed med sig en 2-1-ledning inför returen kommande torsdag.

Efter att de överraskande lyckades slå Manchester United hemma i den förra omgången är bottenstriden inte längre ett akut hot. De har sju poäng ned till Leicester under strecket och har därmed råd att vila spelare i helgen för att ha bästa möjliga chans till avancemang i Conference League.

Vi får se hur David Moyes väljer att ställa upp, men säsongen hänger på att de lyckas ute i Europa, så en alltför stark elva hade förvånat.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Brentford är svårbesegrade hemma

Hemmalaget kommer senast från en förlust borta mot Liverpool. Brentford har fortsatt att leverera under våren, även om de haft en svacka som har gjort att de inte har varit aktuella för spel i Europa på ett tag. Mohamed Salahs mål i tidigt i första halvlek blev matchens enda, men Brentford var inte ofarliga och stod för en godkänd insats – trots förlust.

Brentford har en tuff avslutning på säsongen med en bortamatch mot Tottenham och ett möte mot Manchester City runt hörnet, men med en vinst nu på söndag har de i alla fall garanterat en plats på den övre tabellhalvan.

Då de bara har förlorat en av de 13 senaste matcherna på hemmaplan ser chansen till poäng god ut, inte minst då West Ham mycket väl kan ställa upp med en lite sämre startelva. Vi spelar därmed på den raka ettan här för 2.12 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta 120 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Brentford vinner
Odds: 2.12
Bolag: Betinia
Spelstopp: 15:00, söndag 14 maj
TV: 
Stream:  viaplay logo