Speltips Brighton – Manchester United 26/9: Ångest

Simon Pålsson Publicerat: 25 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Manchester United åkte på däng direkt i Premier League, och måste nu vinna borta mot Brighton den 26 september 2020. Vi rekar såklart med odds.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är tunga tider direkt för Manchester United i den engelska ligatabellen, där man visserligen bara har inkasserat resultatet från en match hittills, men där man har lyckats med konststycket att redan halka efter.

Det här skulle bli säsongen som Manchester United på allvar utmanade i toppen igen, men det känns redan nu som att lagbygget är ofärdigt. Det råder ingen tvekan om att Ole Gunnar Solskjaer har fått mer av en prägel på laget, men är det till det bättre? Eller är det till det tillräckligt bättre, kanske man snarare ska skriva?

Hur som helst föll Manchester United direkt hemma mot Crystal Palace, och möter nu ett alltid svårslaget Brighton, som har en tydlig identitet i sitt sätt att spela, men som spelare för spelare inte ska kunna rubba Manchester United.

Manchester United vann i för sig mot Luton Town i veckan, men man får vara optimistiskt lagd om man drar några stora växlar av det. Brighton däremot har en vinst och en förlust, hemma mot Chelsea, så här långt i ligaspelet och ser ut att ha samma frenesi som förra säsongen. Min uppfattning om laget är att man slutar minst i mitten av tabellen. Det ska inte behöva bli bottenstrid.

Brighton kan ställa till det

Brighton har ett par tunga tapp att försöka parera inför den här matchen, och det gör att man kanske inte har samma goda chans att faktiskt skrälla mot Manchester United som min initiala känsla när jag såg vilka som skulle mötas var. Yves Bissouma är avstängd och kan inte spela här, och vill det sig illa kommer inte heller Tariq Lamptey till spel för hemmalaget. Florin Andone, José Izquierdo och Christian Walton är spelare som missat hela säsongsinledningen och som är en bit ifrån att spela än så länge.

Nu senast hade Adam Lallana kommit upp i tillräcklig fysisk status för att åtminstone sitta på bänken och göra ett inhopp, och nu ska vi se om han inte kan starta här. Det säger sig själv att det är en spelare som med tiden kommer att göra Graham Potters lagbygge starkare.

I Manchester United har man samma två tapp som under inledningen på säsongen, i form av Phil Jones och Alex Tuanzebe. Säga vad man vill om dessa två spelare, men det är ingenting som ska göra Ole Gunnar Solskjaers lag sämre att inte kunna ha dessa i startelvan.

Att bortalaget har en starkare trupp råder det ingen tvekan om, men insatsen i premiären mot Crystal Palace lämnade en del övrigt att önska.

Båda lagen göra mål spelas till 1,80 gånger såsen hos bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 spelkrediter!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,80
Bolag: Bet365
Spelstopp: 13:30, lördag 26 september 2020
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: