Speltips Brighton – West Brom 26/10: Tidig match

Spelbloggare Publicerat: 26 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Ett Brighton som inte haft marginalerna med sig tar emot West Bromwich den 26 oktober 2020. Vi rekar med odds då det är dags för Brighton att vända på den dåliga säsongsstarten.

  Rygga vårt speltips hos comeon!
Annons. Nya kunder hos ComeOn. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det blir ett viktigt bottenmöte precis ovanför nedflyttningsstrecket när Brighton välkomnar West Brom till Falmer Stadium på måndagskvällen. Brighton placerar sig efter fem spelade matcher på sextonde plats med fyra inspelade poäng medan West Brom ligger precis över strecket med två poäng efter samma mängd matcher. West Brom ställs alltså igen inför en potentiell sexpoängare precis som förra veckan.

Brighton har trots ligaplaceringen ändå spelat bra fotboll och har i flera matcher förtjänat bättre utdelning än vad de har haft. Spelet känns tryggt, men de har inte haft marginalerna med sig samtidigt som det känns som att det saknats någonting i sista tredjedelen för att verkligen konvertera sina målchanser.

Med det sagt har de ändå mäktat med nio mål på de fem matcher de spelat och motståndet de mött har inte varit det lättaste, de har betat av matcher mot Chelsea, Newcastle, Manchester United och Everton redan och har definitivt inte varit utspelade i någon av matcherna. Mot Newcastle vann de imponerande med 3-0 borta samtidigt som de fick till ett likaresultat mot Chelsea.

Brighton bör kunna spela hem det

När Brighton nu ställs mot West Brom är det dags att bevisa att man inte hör hemma i botten av tabellen, motståndet kommer inte bli mycket enklare än såhär i den brittiska högstaligan. West Brom har hittills bara fått med sig två poäng varav ett av dem kom efter att ha tappat en 3-0 ledning mot Chelsea som kvitterade i den 93:e minuten.

West Bromwich har haft väldigt svårt att täppa till bakåt och har fått se bollen i eget nät hela 13 gånger, alltså bland de lag som släppt in allra mest hittills. Nu senast lyckades de trots allt hålla nollan mot Burnley i ett mållöst möte, vilket måste ha känts bra för försvaret, men ett Burnley i krisande form var det bättre laget i matchen vilket trots allt säger en hel del.

Skadeläget ser bra ut i West Brom medan det är flertalet spelare som är oklara för spel i Brighton. Danny Welbeck och José Izquierdo är tveksamma till spel och mittbacken och lagkaptenen Lewis Dunk är tyvärr avstängd för Brightons del. Men oavsett ska man kunna klara av att hantera West Brom på hemmaplan.

Det är nog många som underskattar Brighton lite med tanke på att deras poängskörd såhär långt inte riktigt speglar hur bra Graham Potters mannar spelat på planen och därmed kan det vara värt att kika på spel på en rak etta här. För 1,77 gånger såsen hos ComeOn känns det klart spelvärt.

Annons:
  Rygga spelet hos comeon – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos ComeOn. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Brighton vinner
Odds: 1,77
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 18:30, måndag 26 oktober 2020
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: