Speltips Brighton – West Ham 15/5: Favorit igen

Simon Pålsson Publicerat: 15 maj 2021

West Ham United har mer att spela för och behöver gå för att vinna borta mot Brighton i Premier League den 15 maj 2021.

Brighton - West Ham

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Som säsongen har sett ut kan man som supporter till Brighton inte vara helt nöjd, med tanke på att förväntningarna på laget varit uppskruvade och då det känts som att man faktiskt har någonting stort på gång.

Spelmässigt finns det helt klart lovande tendenser, men det räcker inte när resultaten är sämre. Man har trots allt bara vunnit åtta matcher på hela säsongen. Bara de tre lagen som är klara för nedflyttning har en sämre segertrend.

West Ham United har i fel läge av säsongen börjat förlora och står på tre förluster på sina fyra senaste matcher. Det gör att man nu ser ut att missa en Europaplats ändå. Men det finns en liten chans kvar att nå Europa League och då måste man vinna resten av sina matcher.

Att kliva in med en vinst borta mot Brighton vore det perfekta första steget. Med tanke på att man har vunnit borta mot en hel del bottenlag på slutet känns det också som någonting man bör kunna klara av.

Det är givet att det är bortalaget som har mer att spela för här och det är en faktor man inte ska underskatta.

Odds i Premier League

Brighton har en lång frånvarolista inför den här matchen och det gör att man kommer in med ett försvagat lag på förhand. Det måste man ha med sig inför den här avsparken, någonting som gör laget klart svagare än vad det hade varit annars.

Nog är det ändå värst att man har två spelare borta med avstängning, i form av Neal Maupay och Lewis Dunk. Men man har också Tariq Lamptey, Solly March och Flordin Andone borta med skador.

Adam Lallana och Joel Veltman kommer inte att kunna spela matchen heller, om det vill sig illa, och man känner nog att Brighton har problem med att få ihop sitt starkaste lag. Igen. Det har varit ett återkommande tema hela säsongen.

West Ham United då? Jo, man har med Michail Antonio igen, men det finns lite oklarheter kring Declan Rice, Angelo Ogbonna och Arthur Masuaku, men också mark Noble, Aaron Cressel och Manuel Lanzini.

West Ham United draw no bet spelas till 1,76 gånger smeten hos Betsafe. Det är bortalaget som har mest att spela för här.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: West Ham United draw no bet
Odds: 1,76
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 21:00, lördag 15 maj 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: