Speltips Burnley – Arsenal 18/9: Rasims bästa odds

Rasim Reiz Publicerat: 17 september 2021

Rasim Reiz rekar dagens bästa speltips inför matchen mellan Burnley och Arsenal i Premier League den 18 september 2021.

Burnley - Arsenal

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är helg och dags för ännu en omgång i världens bästa liga, Premier League. Mycket intressant möte på Turf Moor när Arsenal gästar.

Gästerna bröt sin tunga inledning på säsongen genom att besegra Norwich och det behövde verkligen Arteta som har börjat bli ifrågasatt sen en tid tillbaka. Nu väntar Burnley på bortaplan och det är ingen lätt match, man har inte vunnit mot Burnley senaste tre matcherna. Arteta behöver vinna matcher och här åker man ner för att endast vinna, finns inte utrymme för något annat då nästa vecka väntar Londonderby och poängtapp mot Burnley och eventuellt i derbyt så kan jag inte se hur Arteta ska få sitta kvar. Man har fått tillbaka en del spelare inför den här matchen och det verkar som Aubameyang sakta börjar hitta formen, mål senast som betydde en del för honom tror jag. Xhaka är dock avstängd.

Burnley har likt Arsenal inte haft någon vacker start på säsongen. En poäng på fyra matcher och 18 plats. Det har alltid varit känt att Burnley på hemmaplan är en svår match för många lag och defensiven har varit deras signum men går inte direkt att känna igen när man redan släppt in 8 mål. Förra säsonge slutade man på en 17:e plats i ligan och det är ganska sannolikt att man kommer få tampas i botten även den här säsongen. Burnley har ett forwardspar som är jobbiga att möta. Barnes-Wood gör en hel del poäng och det är väl där förhoppningarna ligger offensivt och man lär säkerligen få jaga en hel del boll under matchen då motståndet är skickligare.
BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Dagens bästa odds i Premier League

Den här matchen är alltså otroligt viktigt för båda lagen, en förlust här och man hamnar i botten och då dras snaran åt för någon av tränarna. Noterbart är att Burnley inte vunnit hemma på fjorton (!) matcher då man föll som en sten förra säsongen så ska det mycket till att man kniper en vinst mot ett Arsenal som måste vinna. Pressen är stor på båda lagen.

Ser vi på spelmarknaden så är Arsenal favoriter och det är fullt rimligt med tanke på kvalitetsskillnaden mellan lagen. Att spela en Arsenalseger är fullt rimligt här men man vet att gästerna ibland överraskar med en dålig insats att tiden står stilla.

Jag väljer att rikta in mig på målspelet i den här matchen. Båda lagen måste framåt för att vinna och det kan leda till att det blir något mer öppet spel i matchen särskilt om vi får ett tidigt mål i matchen.

Dagens spel blir alltså över 2,5 mål till trevliga 2,00 pengarna hos Bethard!

Trevlig helg!

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,00
Bolag: Bethard
Spelstopp: 16:00, lördag 18 september 2021

Jämför odds: