Speltips Burnley – Chelsea 31/10: Rakt spel

Simon Pålsson Publicerat: 30 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det blir ett rakt speltips inför matchen mellan Burnley och Chelsea i Premier League lördagen den 31 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

På klassisk avsparkstid, parallellt med att Stryktipset kör igång sin lördagskupong, ska vi nu på lördagseftermiddagen få njuta av mötet mellan Burnley och Chelsea. Det är alltid trevligt när något av de största lagen finns med just på den här tiden.

Chelsea gäller såklart som stora favoriter inför matchen, inte minst sedan man kört över FC Krasnodar med hela 0-4 i Champions League under veckan. Bevisligen har man prickat formen betydligt bättre nu, efter en ganska krampaktig inledning på säsongen.

Om vi ser till truppen har Chelsea någonting stort på gång, men det gäller att försöka få alla bitar på plats för att man på allvar ska kunna hävda sig även i toppen av Premier League. Då är också den här typen av matcher sådana som man behöver städa av.

Burnley ska vara ett lag som man ska städa av. Efter fem spelade omgångar har laget fortfarande bara en inspelad poäng och ligger klart på nedflyttningsplats. Man har någon match till godo på lagen kring sig, men det här har ändå varit en riktigt svag säsongsinledning.

Klart favoritskap på Turf Moor

Efter att ha haft vissa problem med skador under inledningen på säsongen, men ser nu ut att ha fått bättre styr på den biten och det kan vara precis vad laget behöver för att kunna hitta tillbaka till sin erkänt höga nivå.

Precis som för exempelvis Sheffield United har det här än så länge varit en säsong som Burnley inte lyckats hantera i sviterna av sin betydligt starkare fjolårssäsong, och i det här fallet är det snarare ett lag som har haft ett par säsonger som gått i helt rätt riktning, för att nu vända åt fel håll.

Spelare för spelare har man inte det allra hetaste laget i Premier League, och med skador är det klart att man blir svagare. Nu står Jack Cork och Ben Mee utanför laget med skador, medan Phil Bardsley har corona och behöver ha ett negativt provresultat innan han kan gå in i spel igen. Erik Pieters kommer att testas sent, för sin ljumskskada alltså.

I bortalaget är målvakten Kepa Arrizabalaga utanför laget fortfarande, men som vi vet är det knappast en nackdel. Thiago Silva vilades i veckans Champions League och väntas nu starta. Billy Gilmour däremot är inte redo för spel än.

Chelsea vinner spelas till 1,55 gånger krämen hos Betsson. Här ser jag goda möjligheter till att inkassera tre snabba, relativt enkla poäng.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Chelsea vinner
Odds: 1,55
Bolag: Betsson
Spelstopp: 16:00, lördag 31 oktober 2020
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: