Speltips Burnley – Crystal Palace 20/11: Uppåtgående trend

Martin Efvergren Publicerat: 19 november 2021

Det är två lag med en positiv trend bakom sig som möts när Burnley tar emot Crystal Palace i Premier League. Matchen spelas lördagen den 20 november 2021 med avspark kl 16.00 på Turf Moor.

Burnley – Crystal Palace

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Landslagsuppehållet kom på sätt och vis olägligt för både Burnley och Crystal Palace. De var helt klart på väg uppåt innan dess och frågan är nu om de har lyckats bevara formen.

Burnley fick en tung start på den här säsongen och de är nu det enda bottenlaget som inte har sparkat sin manager. Trotjänaren Sean Dyche sitter fortsatt säkert och det har sett allt bättre ut på sistone.

Efter 11 spelade omgångar av Premier League ligger Burnley på en 18:e plats med 8 inspelade poäng. Fem av dessa poäng har man kammat hem i de tre senaste ligamatcherna. Strax innan uppehållet lyckades man sno med sig en poäng från bortamötet mot Chelsea efter att Matej Vydra kvitterat till 1-1 med drygt tio minuter kvar. Dessförinnan vann man med 3-1 hemma mot Brentford.

Patrick Vieiras Crystal Palace inledde också de säsongen trögt men kommer nu till det här mötet med sex raka ligamatcher utan förlust. Efter fyra raka kryss lyckades man besegra Manchester City med 2-0 på bortaplan. Den storskrällen följde man sedan upp med att besegra Wolverhampton med samma siffror på hemmaplan.

Därmed har Crystal Palace tagit 15 poäng och ligger på en tionde plats i Premier League.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Två lag på uppgång

Förutsättningarna är jämna inför det här mötet. Crystal Palace ligger bättre till i tabellen men Burnley är hemmastarka. Båda lagen har en uppåtgående trend bakom sig och lär komma med en ganska god känsla till den här matchen. Burnley har poängen mot Chelsea i färskt minne och Crystal Palace självförtroende lär ha stärkts rejält efter skrällsegern mot Man City.

Hos spelbolagen är oddsen också jämna. Crystal Palace gäller generellt som knappa favoriter till ett odds omkring 2.60. Burnley har dock vunnit de tre senaste mötena de här lagen emellan. Förra säsongen vann man med 3-0 borta och med 1-0 på Turf Moor.

Patrick Vieira ser ut att ha hittat rätt med hur han vill att sitt lag ska uppträda. Utvecklingen har gått åt rätt håll hela tiden och på sistone har det också gett utdelning vad gäller inspelade poäng. I Zaha, Benteke och Edouard har man en giftig anfallstrio och jag tror inte man kommer gå mållösa från den här matchen.

Burnley är oftast mer framåtlutade på bortaplan och mot ett lag som Crystal Palace behöver man gå för tre poäng. Stärkta av de senaste insatserna tror jag att man kommer våga lite mer och det bör kunna bidra till en mer öppen matchbild här.

Båda lagen har gjort mål i 5 av Burnleys 7 senaste ligamatcher och detsamma gäller i 4 av Crystal Palace 6 senaste. Mitt spel på den här matchen blir att båda lagen kommer göra mål till oddset 1.90 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.90
Bolag: Bethard
Spelstopp: 16:00, lördag 20 november 2021
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: