Speltips Burnley – Crystal Palace 23/11: No-brainer till spel

Spelbloggare Publicerat: 23 november 2020

Försvinnande lite talar för seriens nästjumbo, Burnley, i samband med att de tar emot ett formstarkt Crystal Palace på Turf Moor under måndagen. Observera att avsparken tas redan 18:30, svensk tid.

Burnley - Crystal Palace

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sju matcher. Två poäng. Platsen som nästjumbo. Då kan man i och för sig argumentera för att 0-0 borta mot Brighton & Hove Albion senast var ett steg i rätt riktning, men det är fortfarande inte mycket som stämmer för tränaren Sean Dyche och hans spelare i Burnley, som annars stått starkt under de senaste åren.

Och då talar vi inte minst om offensiven, som man inte alls får till det i. Hit kommer de till spel med fyra raka matcher utan att ha hittat nätet. Hur ska man få det att lossna? Vem ska sticka upp och stå för målen?

På andra sidan planhalvan står ett Crystal Palace som till och med skulle kunna ta klivet upp till området för Europaplatser vid händelse av en seger med större siffror. Bara en enkel trea skulle innebära att de på allvar tar position i den striden. Dalarna tenderar möjligen att vara djupa, men annars har Palace vid upprepande tillfällen visat klassen under säsongen.

Ett av dessa tillfällen var senast i 4-1-krossen av Leeds United – den andra vinsten på tre matcher nu.

Gästerna klara favoriter

På resande fot har det varit blandad kompott för Crystal Palace del hittills under spelåret – 2-0-2 i Premier League – medan Burnley, som nämnt, fortfarande jagar deras första seger. På hemma- eller bortaplan.

Fastän matchen spelas på Turf Moor, har vi svårt att inte se Crystal Palace som den klara favoriten på förhand.

Burnleys offensiv har varit så gott som helt oduglig och de förmår inte att vinna fotbollsmatcher. Detta medan Crystal Palaces seriestart det facto lovar riktigt gott – och nu senast stod de för en topprestation när Leeds värjdes undan med fyra mål mot ett. Tar ännu en trea av bara farten nu?

Crystal Palace draw no bet, alltså insatsen tillbaka vid oavgjort, synas till 1,90 x insatsen hos Betsafe.

Speltips:

Speltips: Crystal Palace draw no bet
Odds: 1,90
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 18:30
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: