Speltips Burnley – Leeds 15/5: Klar favorit

Simon Pålsson Publicerat: 14 maj 2021

Burnley har ingenting att spela för och kan få svårt att motivera sig hemma mot ett Leeds United som är lite på uppgång.

Burnley - Leeds United

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Om man ska se helt krasst på matchen mellan Burnley och Leeds United är det två lag som egentligen inte har någonting kvar att spela för, med tanke på hur säsongen har artat sig.

Det är två lag som har säkrat kontrakt inför nästa säsong, som inte kan klättra mer än någon enstaka placering på slutet och vars resultat nu egentligen bara kommer att vara av så kallat akademiskt intresse.

Burnley vann komfortabelt borta mot Fulham senast och säkrade därmed sitt nya kontrakt. Det var också den match som var spiken i kistan för säsongen och det vore högst mänskligt av spelarna att slappna av nu.

Leeds United har lite mer inspiration i laget efter att ha fått tillbaka ett par långtidsskadade spelare, som nu gärna avslutar säsongen på ett bra sätt för att ha någonting att bygga Vidar epå inför nästa säsong.

Odds i Premier League

Burnley har Robbie Brady och Kevin Long borta med skador inför den här matchen. Det är spelare som i vanliga fall kan stärka konkurrensen, men inte heller spelare som laget står och faller med på något vis.

Efter en säsong med ganska stora problem på skadefronten har Leeds United lagom till slutet på året en bättre situation i truppen. Det är väl Liam Cooper, startande mittback, som kan missa och som kommer att saknas, men i övrigt kan man formera det bästa laget skulle jag vilja hävda.

Raphinha var tillbaka i laget senast och väntas få starta matchen nu. Det är en spännande spelare som jag tror att vi kommer att få se ännu mer av under tiden som nu kommer.

Leeds United draw no bet spelas till 1,67 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Leeds United daw no bet
Odds: 1,67
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 13:30, lördag 15 maj 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: