Speltips Burnley – Leicester 15/1: UPPSKJUTEN

Martin Efvergren Publicerat: 14 januari 2022

Den här matchen är uppskjuten. Nedan speltips är således inte längre aktuellt.

Burnley – Leicester

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Burnley har, på grund av inställda matcher, halkat efter i spelschemat. De står inför det här mötet på 17 spelade matcher samtidigt som de övriga lagen i bottenskiktet har en eller ett par matcher fler spelade.

Hursomhelst är trenden inte speciellt god för Burnleys vidkommande. De har spelat åtta raka matcher utan vinst och det har bara blivit en poäng på de fyra senaste matcherna i Premier League. Man inledde det här året med att förlora med 3-1 borta mot Leeds i ligan och i lördags föll man med 2-1 hemma mot Huddersfield i FA-cupen.

Leicester City har inte levt upp till förväntningarna så här långt den här säsongen. Den senaste tidens insatser talar dock för att man är på rätt väg. I ligan besegrade man senast Liverpool med 1-0 hemma och i lördags slog man ut Watford ur FA-cupen efter en 4-1-seger på hemmaplan.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målrikt på sistone

Läget börjar bli alltmer pressat för Sean Dyches manskap. Man står på 11 poäng efter 17 spelade matcher och är därmed två poäng efter Watford som ligger precis ovanför strecket. Burnley har emellertid en match mindre spelad än Watford.

De övriga bottenlagen har alla bytt tränare den senaste tiden, men Burnleys fall ska det nog mycket till innan man går den vägen. Dyche har lett laget ändå sedan 2012 och kontinuiteten är nog Burnleys främsta konkurrensfördel.

När Burnley och Leicester möttes i den sjätte omgången av Premier League i slutet av september slutade det 2-2. Detta efter att Jamie Vardy gjort båda målen och kvitterat med fem minuter kvar av ordinarie tid.

Men Leicester får nu klara sig utan Vardy en längre tid på grund av en lårskada. Därtill saknar man ett flertal andra spelare, framförallt på grund av de afrikanska mästerskapen. Iheanacho, Amartey, Mendy och Ndidi är alla otillgängliga av den anledningen.

Hos Burnley saknas Barnes och Gudmundsson på grund av skador och därutöver har man ett antal fall av corona-smitta. I veckan sålde man även Chris Wood till Newcastle.

Båda lagen kommer alltså med ganska stora avbräck, vilket gör den här matchen mer oviss. Ser vi till historiken är det mycket talar för att det kommer att bli en ganska målrik match.

Det har gjorts över 2.5 mål i 10 av Leicester 11 senaste matcher. I Burnleys fall gäller detsamma i de tre senaste matcherna. Det har också gjorts över 2.5 mål i 5 av de 6 senaste mötena lagen emellan.

Mitt spel blir därför att det kommer göras över 2.5 mål i den här matchen till fina 1.94 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.94
Bolag: Betsson
Spelstopp: 16:00, lördag 15 januari 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: