Speltips Burnley – Liverpool 13/2: Klasskillnad

Axel Sjödin Publicerat: 13 februari 2022

Tabelljumbon Burnley tar emot ett Liverpool som verkar ha fått en nytändning på senaste.

Burnley - Liverpool

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Trots hemmafördel så är det nog inte många som tror att Burnley ska få med sig poäng nu på söndag då ligatvåan Liverpool gästar Turf Moor. Burnley har inte vunnit en enda ligamatch sedan oktober och de är hopplöst fast nere i botten av tabellen samtidigt som lagen ovanför dem har börjat plocka upp trepoängare.

Med det sagt så har Burnley ändå lyckats sätta käppar i hjulet för ett flertal storklubbar genom deras defensiva spelstil. De är det lag som har släppt in klart minst mål på den nedre halvan med bara 28 insläppta, men samtidigt är det bara Norwich som har gjort färre framåt.

De plockar i alla fall regelbundet poäng, men det är trepoängare som behövs i nuläget och det lär nog knappast bli lätt mot Liverpool. Både Arsenal och Manchester United har dock tvingats dela på poängen med tabelljumbon under den senaste månaden, så helt ofarliga är de trots allt inte.

Att det bara blev ett kryss hemma mot Watford förra helgen grämer nog många Burnleysupportrar dock. De har fortfarande ett par matcher färre spelade än sina konkurrenter nere i botten, men frågan är hur långt det kommer att räcka.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Liverpool ser bättre ut igen

Gästerna verkar ha vaknat till liv igen under vårkanten efter en sämre period med flera poängtapp som tillät Manchester City att dra iväg med ligaledningen. Sedan årsskiftet är de i alla fall obesegrade med tre raka ligavinster i ryggen samtidigt som de har avancerat i både den engelska ligacupen över Arsenal och bekvämt har tagit sig vidare i FA-cupen.

Nästa vecka så drar Champions League igång igen där Inter väntar i åttondelsfinalen, så deras förbättrade form kommer väldigt lägligt. Med Mohamed Salah och Sadio Mané tillbaka efter finalen i de afrikanska mästerskapen så har de betydligt mer spets i offensiven igen och mot Burnley så ska det inte vara något snack egentligen.

De har några förhållandevis lätta matcher framför sig i ligan mot Burnley, Norwich och Leeds där de förväntas vinna samtliga och därmed sätta press på Manchester City. Det är upp till bevis nu för Jurgen Klopps manskap.

Liverpool är knappast kända för sin stabila defensiv men har trots allt inte släppt in särskilt många mål ändå under säsongen. Mot Burnleys tama offensiv så hittar vi i alla fall ett bra spelvärde här i att Liverpool vinner utan att släppa in mål för 2.00 gånger pengarna hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Liverpool vinner mot noll
Odds: 2.00
Bolag: 888sport
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: