Speltips Burnley – Manchester City 3/2: Tuff nöt

Simon Pålsson Publicerat: 3 februari 2021
Burnley - Manchester City

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Manchester City är på vinnarspåret och gäller som klar favorit borta mot ett ganska svårspelat Burnley i Premier League den 3 februari 2021.

Manchester City har verkligen hittat rätt på sistone och radar nu upp vinst på vinst i Premier League, något som gör att Pep Guardiola nu kan titulera sig tränare i serieledarna. Det gör att det nu är Manchester City som gäller som klar favorit att vinna hela ligan den här säsongen.

Nog vore det konstigt om så inte vore fallet, inte minst mot bakgrund av att konkurrensen känns svagare än på många år.

Sky Sports hade en intressant diskussion i det här ämnet, där Roy Keane och Jamie Carragher båda enades om att Manchester United visar helt fel inställning i det här skedet, när man bevisligen har det bästa läget på många år att faktiskt kunna slåss i toppen.

Manchester City var länge svaga den här säsongen, men den form man prickade runt jul har fortsatt att hålla i sig och i januari månad har man idel vinster i ligan. Nu känns det plötsligt som att Manchester City inte går att stoppa och detta sedan inte minst Manchester United slarvat på vägen.

Manchester City radar nu upp vinster, ofta mot noll, och nog vore det förvånande om man inte gälla som favorit här också.

Manchester City vinner mot Burnley

Nu ska sägas att Burnley på intet sätt är en enkel motståndare, och att man med sina 22 poäng på 20 omgångar trots allt har ett fullgott poängsnitt hittills. Min magkänsla säger att laget klarar sitt kontrakt den här säsongen, även om deras målskörd på 13 mål är riktigt, riktigt usel.

Manchester City kommer till den här matchen utan sin stora stjärna Kevin De Bruyne, som kommer att vara ett borta ett tag till. Men man har bevisligen lärt sig att prestera även utan honom på planen och i laget. Manchester City får nog också klara sig utan Sergio Aguero, även om han ska vara tillbaka i träning. Kanske blir det ett inhopp?

Om något talar för Burnley är det att man inte har några definitiva skador. Ashley Barnes, Charlie Taylor och Josh Brownhill står som osäkra kort.

Manchester City vinner och håller nollan spelas till 1,83 gånger såsen hos Betfair. Det är ett standardspel numera och vi går gärna på samma igen.

  Rygga spelet hos betfa – Hämta 100 kr riskfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Manchester City vinner och håller nollan
Odds: 1.83
Bolag: Betfair 
Spelstopp: 19:00, onsdag 3 februari 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: