Speltips Burnley – Tottenham 26/10: Kvällsmatch

Spelbloggare Publicerat: 26 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Ett Burnley i kris möter ett Tottenham som sprutar in mål i Premier League just nu. Vi rekar med odds inför mötet som kan komma att bjuda på en del mål.

  Rygga vårt speltips hos Bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Burnley har inte gjort någon glad hittills på säsongen men lyckades åtminstone knipa sin första pinne den här säsongen borta mot West Bromwich förra måndagen. Inget av lagen lär dock ha varit nöjda med ett likaresultat i den matchen med tanke på hur tabelläget ser ut. Laget som slutade på en tiondeplats förra säsongen börjar blir pressat att plocka poäng för att inte hamna alltför långt efter redan i säsongsinledningen.

Den här måndagen tar man istället emot Tottenham, vilket inte lär bli en lättare uppgift direkt. Tottenham har inlett säsongen med två vinster, två likaresultat och en förlust däribland en imponerande 6-1 vinst borta mot Manchester United där Tottenhams anfall körde över Uniteds försvar fullständigt.

Senaste matchen dominerade man även mot West Ham och gick in i halvtidsvila med en tremålsledning, men West Ham lyckades mirakulöst göra en upphämtning de sista tio minuterna och kvitterade till 3-3 i den 94:e minuten. Ett lag som Tottenham ska inte kunna tappa en match på det viset, men resultatet berättar väldigt mycket om vilket Spurs vi fått se såhär långt.

De har en sprudlande och formstarkt offensiv samtidigt som de har uppenbara svagheter i försvaret. Son Heung-min och Harry Kane har öst in mål såhär långt men det har samtidigt behövts, för Spurs har inte lyckats hålla tätt bakåt en enda match i ligan efter fem spelade omgångar.

Tottenham är klara favoriter

Skadeläget ser bra ut för Tottenham, men de har två mittbackar borta, Japhet Tanganga är skadad och Eric Dier är tveksam till spel, men i övrigt är de fria från skadeproblem. Det ser värre ut hos Burnley med flera spelare borta, bland annat Ben Mee och Jack Cork. Trots att James Tarkowski och Ashley Barnes har kommit tillbaka till spel så har de inte lyckats vända den dåliga starten som Burnley haft på säsongen och det återstår att se ifall vi får se laget hitta en bättre nivå snart i dessa turbulenta tider när det ryktas om försäljning av klubben.

Tottenham bör vara klara favoriter att plocka med sig tre pinnar hem till London, men oddsen känns inte så lockande för att spela en rak tvåa på matchen. Därmed spelar vi istället på ett överspel. Båda lagen gör mål hade också varit ett intressant spel med tanke på hur svårt Tottenham haft att hålla tätt bakåt, men Burnley har å andra sidan gått mållösa ur hälften av sina matcher såhär långt.

Med tanke på Tottenhams fina offensiva form känns det som att de kan lösa biffen på egen hand även om Burnley inte lyckas få in bollen i nät, därför rekommenderas över 2.5 mål för 1.80 gånger pengarna hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 spelkrediter!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,80
Bolag: Bet365
Spelstopp: 21:00, måndag 26 oktober 2020
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: