Speltips Burnley – Watford 18/1: UPPSKJUTEN

Martin Efvergren Publicerat: 17 januari 2022

Den här matchen är uppskjuten. Nedan speltips är således inte aktuellt.

Burnley – Watford

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Burnley har, på grund av inställda matcher, halkat efter i spelschemat. De står inför det här mötet på 17 spelade matcher samtidigt som de övriga lagen i bottenskiktet har en eller ett par matcher fler spelade.

Hursomhelst är trenden inte speciellt god för Burnleys vidkommande. De har spelat åtta raka matcher utan vinst och det har bara blivit en poäng på de fyra senaste matcherna i Premier League. Man inledde det här året med att förlora med 3-1 borta mot Leeds i ligan och förra lördagen föll man med 2-1 hemma mot Huddersfield i FA-cupen.

Burnley har på sina 17 ligamatcher tagit 11 poäng. Nu ställs man mot ett Watford som tagit 14 poäng på 19 matcher.

Inför bottenmötet mot Newcastle i lördags hade Watford sex raka förluster i ligaspelet. Man såg också ut att gå mot en förlust i det här viktiga mötet, men man lyckades till slut rädda en poäng tack vare Joao Pedros kvittering till 1-1 i den 87:e minuten.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Öppen matchbild

Chris Wood startade för Newcastle mot Watford, men förblev mållös. Att Burnley har tappat sin bäste målskytt till en konkurrent i bottenstriden var nog inget man hade räknat med och det lär förstås inte stärka lagets chanser. Att den här matchen slutade oavgjort var däremot ett bra resultat för Burnley.

De övriga bottenlagen har alla bytt tränare den senaste tiden, men i Burnleys fall ska det nog mycket till innan man går den vägen. Dyche har lett laget ändå sedan 2012 och kontinuiteten är nog Burnleys främsta konkurrensfördel.

Nu är läget emellertid pressat för både Burnley och Watford och det mesta talar för att det här kommer att bli en jämn batalj. Burnley har inte spelat match på tio dagar medan Watford alltså spelade i lördags. Frågan är nu om det ger Watford en fördel att de precis spelat en viktig match i bottenstriden lik denna eller om det gör dem mindre utvilade.

Watfords problem ligger främst i det att man släpper in för många mål. Offensivt levererar man och har gjort i mål i åtta av sina nio senaste matcher – trots att man har mött lag som Chelsea, Manchester City och Manchester United.

På hemmaplan är Burnley normalt sett relativt framåtlutade och höga i sitt presspel. De ser nog inget annat än att man ska ta tre poäng i den här matchen. Även om läget är pressat tror jag att matchbilden kan bli ganska öppen. Därför blir mitt spel att båda lagen gör mål till 1.85 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.85
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:30, tisdag 18 januari 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: