Speltips Burnley – West Brom 20/2: Livlina

Simon Pålsson Publicerat: 19 februari 2021

West Bromwich Albion har inte många livlinor kvar, men hoppas kunna skrälla borta mot ett pånyttfött Burnley den 20 februari 2021.

Burnley - West Bromwich

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det räcker egentligen att slänga ett getöga på tabellen för att inse att West Bromwich Albion sitter i ett prekärt läge i Premier League. För ett antal veckor sedan tog man in Sam Allardyce för att vända på trenden och även om det ser bättre ut är vägen till säker mark lång.

På 24 spelade omgångar har West Bromwich Albion bara mäktat med två vinster och att man står på 15 förluster, 55 insläppta och en målskillnad på -36 gör att det inte är det minsta förvånande att man ligger där man ligger.

I skrivande stund har West Bromwich Albion tolv poäng upp till Newcastle United på säker mark och då ska man även passera Fulham, som är sex poäng före i tabellen. Om det överhuvudtaget ska vara möjligt behöver vinsterna komma nu.

West Bromwich Albion tog en poäng mot Manchester United senast och har kanske kunnat bygga något positivt från den vinsten, men räcker det mot et Burnley som ser bättre ut? Som har tre raka utan förlust i Premier League och som med en vinst mot West Bromwich Albion hoppas kunna lägga bottenstriden helt bakom sig. Det känns tveksamt om det ska gå för West Bromwich Albion.

Det man kan ha med sig är att höstens möte mellan lagen slutade 0-0, då med West Bromwich Albion som hemmalag.

Burnley är på gång

Tre raka bra resultat i Premier League och trend som fortsätter att peka åt rätt håll. Det är inte särskilt många poäng upp till den övre halvan för Burnley, men det viktiga här är att helt och fullt lägga bottenstriden bakom sig. Då krävs vinst mot West Bromwich Albion.

West Bromwich Albion har en stark trupp med sig här, och det är egentligen bara Grady Diangana och Lee Peltier som är tveksamma.

Burnley har det värre med Robbie Brady, Johann Gudmundsson, Chris Wood, Ben Mee, Matej Vydra, Erik Pieters och Dale Stephens alla tveksamma till spel. Det lär minska chanserna att faktiskt vinna mot West Bromwich Albion.

X (oavgjort) spelas till 3,40 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 3,40
Bolag: Unibet
Spelstopp: 16:00, lördag 20 februari 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo