Speltips Burnley – West Ham 3/5: Målspelet

Simon Pålsson Publicerat: 3 maj 2021

Premier League är inne i sin avgörande fas och frågan är om West Ham kan nå Europa nästa säsong? Då krävs vinst mot Burnley.

Burnley - West Ham

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Med fem omgångar kvar att spela har West Ham United allting i egna händer inför det som blir avslutningen på säsongen i England, men om man ramlar ihop nu tappar man den Europaplats som man har suttit på nästan hela året.

Med två raka förluster i ligaaspelet, både mot Newcastle United och mot Chelsea, är det klart att det finns en viss oro som nu börjar spridas i laget. Är man inte bättre än så här när det verkligen gäller?

En vinst mot Burnley på måndagskvällen räcker för att man ska ta sig upp på femteplatsen, förbi Tottenham Hotspur, men Champions League kommer fortfarande vara tre poäng bort. Det tror jag inte att man kommer att kunna lösa.

Det gör att West Ham måste gå för att vinna här och det är ett förhållningssätt till matchen som kan passa motståndet Burnley.

Man vann med 4-0 mot Wolves senast och tog därmed ett steg från bottenstriden. Nio poäng ner till nedflyttningsplatserna, minst, med fyra matcher kvar att spela efter den här gör att man nästan vågar andas ut redan nu. Men en vinst här skulle verkligen seal the deal som man säger.

Båda lagen går för det

Burnley stod för en riktigt bra insats senast och det gör säkert att man funderar på en liknande startelva igen. Skadesituationen är också väldigt bra, med bara två spelare borta, spelare som dessutom har saknats ett tag.

Robbie Brady och Kevin Long kommer dock inte att kunna spela för Burnley i det här mötet med West Ham United.

Men det här är ingenting mot hur det ser ut i West Ham United inför avsparken, med ett gäng tunga spelare borta, och nästan utesutande nyckelspelare.

Declan Rice kan inte spela, och risken är att såväl Michail Antonio som Jesse Lingard också måste stå vid sidan om. Det vore rejäla tapp för Europajagande West Ham.

I övrigt är Aaron Cresswell, Arthur Masuaku, Andriy Yarmolenko och Darren Randolph inte med i laget till den här matchen.

Båda lagen göra mål spelas här till 1,74 gånger såsen hos Hajper. Det spelas med förhoppning om att Jesse Lingard åtminstone finns med i truppen och kan hoppa in.

  Rygga spelet hos hajper – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,74
Bolag: Hajper
Spelstopp: 21:15, måndag 3 maj 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: