Speltips Chelsea – Aston Villa 22/9: Ligacupen

Simon Pålsson Publicerat: 22 september 2021

Ligacupen är tillbaka med stort fokus på lagen från Premier League. Nu möter Chelsea svårspelade Aston Villa på hemmaplan.

Chelsea - Aston Villa

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är tydligt att lagen från Premier League trots allt tar ligacupen på ett ganska stort allvar, eftersom det trots allt är en bra titelmöjlighet och eftersom det går att ha ganska roligt om man vinner cupen.

Visst, det är knappast så att det är en tävling som kan mäta sig med FA-cupen eller någon annan turnering som lagen kan tänkas vara med i, men för stora klubbar som Chelsea är det ändå en bra möjlighet för ett gäng nästan-spelare att få speltid.

Timo Werner var exempelvis startspelare förra säsongen – och väntas nu spela från start när man spelar hemma mot Aston Villa. Det är ingen pisspelare.

Callum Hudson-Odoi har varit het på marknaden hela sommaren, men fick stanna kvar i Chelsea för att man tror på honom trots allt. Han får ingen speltid till vardags, men är redo för spel här.

Saul Niguez har haft en tung inledning i England, men får nu chansen att vara tongivande i en match mot Aston Villa och det kan räcka för att vända på den negativa trenden.

Det finns alltså flera exempel på spelare som kan se den här matchen som en viktig sådan – och det bör tala för att Chelsea gör ett bra resultat mot Aston Villa.
BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inga risker med småskadade spelare

I bortalaget Aston Villa finns det ett antal spelare som verkar ha problem med skador och det finns ingen anledning att sätta sådana spelare på planen i en sån här match. Det är trots allt viktigt att hålla det på en lagom nivå.

Aston Villa kommer inte att spela med Trezeguet och Keinan Davis, som båda är skadade och därför inte kan spela. Men det finns också skador på Matt Targett, Leon Baily, John McGinn, Matthew Cash, Jaden Philogene-Bidace och Carney Chukmuemeka. Det är spelare som man inte borde riskera.

Senast lagen gjorde upp vann Chelsea med 3-0 på hemmaplan i Premier League, detta bara för ett par veckor sedan. Det mesta talar för ett Aston Villa som får svårt här också.

Chelsea vinner spelas till 1.45 gånger insatsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Chelsea vinner
Odds: 1.45
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, onsdag 22 september 2021
TV:  viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: