Speltips Chelsea – Bournemouth 27/12: Pressat hemmalag

Axel Sjödin Publicerat: 27 december 2022

Ett pressat Chelsea i behov av poäng välkomnar Bournemouth till Stamford Bridge under tisdagen.

Chelsea - Bournemouth

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Graham Potters fina start som tränare i klubben har snabbt tagit en sämre vändning. Chelsea har nu fem raka ligamatcher utan vinst, varav de tre sista samtliga är förluster. I och med detta så har storklubben halkat ned till åttonde plats och behöver verkligen ta en trepoängare nu när ligaspelet drar igång igen.

De har en bra bit upp till att kunna säkra en fjärdeplats i nuläget och Potter, som de tog in mitt under säsongen, har redan börjat ifrågasättas lite på vissa håll. Ett uppehåll var kanske precis vad Chelsea behövde och en mjukstart mot Bournemouth passar dem nog perfekt i dagsläget. De är såklart tunga favoriter till att gå segrande på tisdag, men ifall de inte skulle göra det så finns det fog för oro.

Chelsea har dock en del spelare borta nu i mellandagarna. Hakim Ziyech och Mateo Kovacic möttes båda i bronsmatchen och lär nog inte spela här, utöver det så är Wesley Fofana och N’Golo Kanté skadade samtidigt som en handfull spelare är tveksamma till spel.

Oavsett så ska de kunna ställa upp en elva som ska vara klara favoriter hemma mot Bournemouth och det borde inte vara något snack. Målskyttet har inte varit särskilt bra på senaste men offensivt så har de inte heller några större avbräck.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bournemouth har inte sett ofarliga ut på senaste

Nykomlingen har klarat sig över förväntan hittills och ligger med sina 16 inspelade poäng på fjortonde plats inför omgången. De har dock bara tre poäng ned till strecket och kommer nog inte kunna slappna av under hela säsongen.

Deras senaste 3-0-vinst mot Everton var en riktigt tung sådan efter fyra raka förluster. De har även sett rätt bra ut i ligacupen där de återigen slog Everton med 4-1 och bara förlorade med uddamålet borta mot Newcastle. Klubben har under VM också tagits över av Bill Foley, som mycket väl kan investera lite under januarifönstret, så allt som allt så är läget ändå positivt i Bournemouth.

Med det sagt så är det nog ingen som förväntar sig att de ska åka och plocka poäng på Stamford Bridge, men de verkar ha kunnat täppa till lite bakåt i de senaste matcherna samtidigt som Chelsea inte har rosat målmarknaden, så det kanske kan bli lite spännande trots allt. Vi spelar hursomhelst på att Chelsea vinner kombinerat med under 3,5 mål för 2.10 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Chelsea & under 3,5 mål
Odds: 2.10
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:30, tisdag 27 december
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: