Speltips Chelsea – Crystal Palace 3/10: Londonderby

Simon Pålsson Publicerat: 2 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Londonderby står på schemat den 3 oktober 2020 i Premier League, när Chelsea och Crystal Palace gör upp om viktiga poäng inför hösten.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

För att hänga med i svängarna den här säsongen är det nog hög tid att ha en bra inledning på säsongen, för att inte riskera att tappa sitt svängrum och sin möjlighet att hänga med. Chelsea har med två poängtapp på tre omgångar redan satt sig i en prekär situation.

Det är kanske inte den hr säsongen som laget på allvar ska utmana om en ligatitel, men låt oss konstatera att det krävs tydligare prestationer och högre poängskörd för att överhuvudtaget vara med i diskussionerna. Och att vara med i diskussionerna känns som ett minimimål med säsongen, inte minst inför nästa, för att etablera tanken på sig själva som topplag.

Det viktiga är såklart att nå Europaplatsen, och då gäller det att snart hitta tillbaka till det där högre poängsnittet som man behöver.

Men lördagens möte med Crystal Palace blir verkligen inte det allra enklaste. Det är en tuff utmanare, som öppnat säsongen med två vinster på tre omgångar, och som snöpligt nog förlorade mot Everton på en direkt pissig handsstraff senast. Roy Hodgson var bedrövad efteråt, men han bör vara nöjd med prestationerna i övrigt. Det här är ett svårslaget lag som han har satt ihop inför den här säsongen.

Odds på Premier League

Det är ett Chelsea som alltså går att ställa sig lite frågande till hittills, men med tanke på de enorma förändringar som har skett i och kring truppen inför säsongen får man kanske räkna med att det tar ett visst tag att få saker på plats.

Som om det inte vore nog med den handfull spelare som man redan har låtit debutera i Premier League finns även Hakim Ziyech och sen även Christian Pulisic på skadelistan, som kan komma in och stärka laget inom kort. Billy Gilmour, den egenfostrade talangen som man tror så mycket på, har inte heller kunnat spela än.

Timo Werner står även han som ett osäkert kort inför matchen mot svårspelade Crystal Palace, men då ska sägas att han faktiskt räknar med spel. Men man tar samtidigt inga risker med den viktige tysken.

Crystal Palace har öppnat säsongen med flera tunga namn på skadelistan, och det blir ännu värre inför matchen mot Chelsea då Michy Batshuayi inte får spela. Dessutom har Patrick van Aanholt, Gary Cahill, Connor Wickham, Nathan Ferguson och James Tomkins inte kunnat flyttas från den där tunga skadelistan än. Jeffrey Schlupp och Scott Dann står också som osäkra kort på förhand.

Med det sagt är det här ett tungt lag att möta, och även om Chelsea har fem raka matcher mot Londonrivalen tror jag på en tät historia här.

Crystal Palace +1,5 spelas till 1,71 gånger såsen hos Betsson. Då har bortalaget råd att förlora med uddamålet för att spelet ska sitta.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Crystal Palace +1,5
Odds: 1,71
Bolag: Betsson
Spelstopp: 13:30, lördag 3 oktober 2020
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: