Speltips Chelsea – Fulham 1/5: Londonderby

Simon Pålsson Publicerat: 1 maj 2021

Det är nytt Londonderby som gäller i Premier League där Chelsea är stora favoriter hemma mot det desperata bottenlaget Fulham.

Chelsea - Fulham

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det är uppenbart att tiden nu är knapp för Fulham, som med fem omgångar kvar att spela av säsongen behöver ta igen minst sju poäng på lagen över strecket. Det är görbart, men är det ens rimligt?

Om det inte vore för att Scott Parkers lag nu har tappat i kraft och kommit in i en sämre period igen hade jag inte räknat bort laget, men i skrivande stund känns det otroligt att man ska lyckas med en sådan bedrift.

Fulham har dessutom inte mer än fem vinster på hela säsongen – vad är det som säger att man plötsligt skulle hitta ett par vinster till under de fem sista omgångarna? Ärligt talat väldigt lite.

Chelsea borta är dessutom en av säsongens mest svårspelade matcher och inte minst nu, när Chelsea jagar Champions League-plats och har god form, är det fel läge att möta laget på Stamford Bridge.

Därför kan man inte blunda för att Chelsea är stora favoriter inför lördagens möte mellan lagen.

Dagens bästa odds

Chelsea kommer med i stort sett sitt starkaste lag till den här matchen och det innebär väldigt starka förutsättningar för laget inför mötet med Fulham. Då är det betydligt värre i bortalaget, vars truppbredd såklart inte är på samma nivå heller.

Fulham saknar Tom Cairney, Terence Kongolo och nu kan inte heller Kenny Tete spela. Troligen rör det sig om coronafrånvaro på den spelaren.

I England finns fortfarande reglerna som gör det omöjligt för utlånade spelare att möta sina ägande klubbar och det är precis vad som håller Ruben Loftus-Cheek borta från den här matchen. Det är viktigt att ha med sig.

Men egentligen spelar skadorna ingen roll till den här matchen. Chelsea är ett för bra lag oavsett och kommer att vinna här. Någonting annat vore en enorm skräll.

Chelsea vinner och håller nollan spelas till 2,30 gånger såsen hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Chelsea vinner och håller nollan
Odds: 2,30
Bolag: bet365
Spelstopp: 18:30, lördag 1 maj 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: