Speltips Chelsea – Leeds 5/11: Hörnspel signerat Reiz

Rasim Reiz Publicerat: 4 december 2020

Lördagskvällen bjuder på en riktigt intressant drabbning mellan Chelsea- Leeds i Premier League.

Chelsea - Leeds

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen


Chelsea är i toppform just nu när gästerna från Leeds intar planen på Stamford Bridge där hemmalaget inte förlorat på senaste 7 matcherna. Man tog en övertygande seger borta mot Sevilla senast i Champions League med mycket rotation i den startelvan vilket gör att man har lite fräschare spelare inför kvällens match. Notera att Oliver Giroud stor för alla fyra mål i den matchen.

Hemmalaget har verkligen imponerat i ligaspelet och placerar sig just nu på en 3:e plats efter Liverpool och Tottenham, och visst kommer man vara där uppe och utmana när det drar ihop sig.

Leeds kommer till den här matchen med en fin skalp mot Everton där man lyckades vinna med uddamålet och innan dess tog man poäng av Arsenal och i den matchen borde man sannerligen ha fått med sig alla 3 poäng.

Leeds har verkligen blandat och gett den här säsongen, men för neutrala ögon går det ju inte att frångå hur trevligt det är att titta på matcherna. Det är full fart framåt, med mycket energi, och visst funkar det ibland när man lyckas vara disciplinerade i försvarsspelet över 90 min, eller så slutar det med pannkaka som förlusterna mot Crystal Palace (4-1) Leicester (1-4).

Hörnspel

Nu möter man ett väldigt bra motstånd och man har lyckats stå upp mot alla bra lagen väldigt väl, man knep en poäng mot Manchester City, satte skräck i försvaret mot Liverpool så att helt räkna bort Leeds ikväll är nog ganska naivt men visst blir det en tuff nöt för Bielsa att knäcka. Lampard med medvinden just nu vill ju endast gå av Stamford Bridge med 3 poäng.

Varken Chelsea eller Leeds har spelare på skadelistan som påverkar laget inför den här matchen.  

Tittar på vi spelmarknaden så finns det en hel del intressant att sätta tänderna i. Självklart är Chelsea favoriter inför den matchen men att spela den raka segern ser jag inte helt värde då oddset är lite för lågt.

Jag har tagit mig en titt på hörnmarknaden då det är två lag som ändå skapar en hel del via kanterna och man får med sig oftast många hörnor. ¨

Lägger därför en liten slant på över 10,5 hörnor totalt i matchen till fina 2,00 pengarna hos Betsson.

Speltips:

Speltips: Över 10,5 hörnor
Odds: 2,00
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: