Speltips Chelsea – Leicester 27/8: Försvarsproblem

Martin Efvergren Publicerat: 26 augusti 2022

Chelsea tar emot Leicester City i den fjärde omgången av Premier League. Matchen spelas lördagen den 27 augusti 2022 med avspark kl 16:00 på Stamford Bridge.

Chelsea – Leicester

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Chelsea kommer från en säsong där man tappade momentum efter CL-titeln säsongen dessförinnan. Det blev inga nya titlar, en tredje plats i ligan och till den här säsongen har man behövt bygga om, främst i de bakre leden.

I premiären borta mot Everton höll den nykomponerade backlinjen ihop det väl då man kunde ro hem en 1-0-seger. De två efterföljande matcherna har dock inte sett lika stabila ut.

I derbyt mot Tottenham såg man visserligen ut att gå mot segern, men Spurs kom att kvittera till 2-2 på tilläggstid. I söndags åkte man sedan på en rejäl uppsträckning borta mot Leeds. Hemmalaget var det bättre, mer påkopplade laget då man vann med klara 3-0. I slutminuterna åkte dessutom Koulibaly på sitt andra gula och är därmed avstängd den här matchen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Leicester kan störa

Leicester City fick ingen vidare bra start på förra säsongen, men kunde under våren klättra till en slutlig åttonde plats i Premier League. Lagets brottades också med en större skadeproblematik genom hela säsongen.

Nu ser det bättre ut på skadefronten där det främsta avbräcket just nu är Wesley Fofana som försöker tvinga till en flytt, förmodligen till just Chelsea.

Leicester har emellertid inte fått någon vidare start på den här säsongen heller. I lördags tappade man en 1-0-ledning till förlust hemma mot Southampton och i premiären tappade man 2-0 till 2-2 mot Brentford. Däremellan föll man mot Arsenal borta med 4-2.

Chelsea och Leicester möttes senast på Stamford Bridge i maj i en match som slutade 1-1. Höstens möte i Leicester vanns av gästerna med 3-0.

Läget är nu inte på topp hos något av lagen där båda framförallt har släppt in en hel del enklare mål. Chelsea har släppt in fem på de två senaste och Leicester åtta på tre ligamatcher.

Chelsea har förstås mest press på sig här och Leicester brukar vara giftiga i sitt omställningsspel i den här typen av matcher. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.84 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.84
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 16:00, lördag 27 augusti 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: