Speltips Chelsea – Liverpool 2/1: Söndagens toppmatch

Axel Sjödin Publicerat: 2 januari 2022

Söndagens höjdpunkt spelas mellan Chelsea och Liverpool för att se vilket lag som kan försöka utmana Manchester City under våren.

Chelsea - Liverpool

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Både Chelsea och Liverpool har under de senaste omgångarna halkat efter ligaledarna Manchester City rejält och är pressade att börja rada upp trepoängarna ifall de ska lyckas hämta in Manchester Citys numera ganska rejäla försprång.

December var en väldigt tung månad för Chelsea som tappade poäng i fyra av sex ligamatcher och därmed även ligaledningen. Dessutom hade de förstaplatsen i Champions League-gruppen i egna händer men tappade den till Juventus efter att ha kryssat i sista matchen mot Zenit.

Efter en i övrigt fantastisk höst så lär nog de flesta Chelseasupportrar helst vilja glömma den senaste månaden, men vi får se ifall de får en bättre start på det nya året eller ifall de fortsätter att tappa. De har i alla fall fått tillbaka N’Golo Kanté som hoppade in från bänken mot Brighton, men det verkar inte vara någon harmoni i truppen för tillfället och de har fortfarande några viktiga avbräck i Ben Chilwell, Reece James, Kai Havertz och Ruben Loftus-Cheek.

Det kommer dessutom att bli intressant att se ifall Romelu Lukaku kommer att få spela eller inte med tanke på att han i en intervju uttryckt sin missnöjdhet över tränare Thomas Tuchel och att han funderar på att kanske återvända till Inter om det är möjligt. Tuchel och Lukaku skulle prata i veckan och vi får se ifall de nu kan lösa problemen.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Liverpool känns snäppet vassare

Det såg länge väldigt bra ut för Liverpool med sex raka vinster framåt slutet av året. Men de avslutade knappast på topp efter att först ha kryssat borta mot Tottenham och därefter ha förlorat borta mot Leicester. De har dessutom fått ställa in två matcher och när de läggs samman med poängtappen så gör det att Manchester City har lyckats skapa sig ett rejält försprång i toppen nu.

Den värsta krisen med COVID-19 verkar i alla fall vara över för Liverpools del, men de har fortfarande en rätt lång skadelista. Det är dock främst reserver som är borta och viktiga namn såsom Virgil van Dijk och Fabinho är tillbaka och klara för spel. Andrew Robertson är däremot avstängd inför matchen mot Chelsea, men det kommer nog inte vara frånvarolistan som kommer att avgöra matchen på söndag.

Det är svårt att veta var man har Liverpool nu dock efter att ha visat sig lite sårbara på senaste. Förlusten mot Leicester var bara den andra på hela säsongen, men allt pekade på en Liverpoolvinst inför.

Chelseas formtapp är dock betydligt mer påtagligt och The Reds känns trots allt som knappa favoriter här. Men målmarknaden känns trots allt mer lockande i det här mötet då Chelsea har börjat släppa in fler mål samtidigt som Liverpool är sylvassa framåt men sårbara bakåt. För 1.63 gånger pengarna spelar vi alltså på att båda lagen gör mål hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.63
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 17:30
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: