Speltips Chelsea – Sheffield United 7/11: Rakt spel

Simon Pålsson Publicerat: 6 november 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det blir ett rakt spel inför matchen mellan Chelsea och Sheffield United i Premier League lördagen den 7 november 2020.

  Rygga vårt speltips hos 888sport!
Annons. Nya kunder hos 888sport. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det återstår att se hur mycket det kommer att sprudla i just det här mötet, men sett till hela lördagen är det en intressant dag som väntar i den engelska högstaligan Premier League. Efter Stryktipset ska vi sätta tänderna i mötet mellan Chelsea och Sheffield United.

Efter sju spelade omgångar kan vi konstatera att Chelsea haft en lite trevande inledning, men med tanke på att så många andra lag haft det tufft finns det inte ett så enormt stort gap upp till Champions League-platserna. Just nu ligger Chelsea sjua.

Det är dock betydligt bättre än hur läget ser ut för motståndarna Sheffield United, som har haft det synnerligen tufft under inledningen.

Med en poäng på sju omgångar har man inte bara haft en svag poängproduktion, man har dessutom sett riktigt svaga ut spelmässigt. Det faktum att man har sex förluster tyder också på att man är ett lag som har svårt att stoppa blödningen.

1X2-spel i Premier League

Kai Havertz har haft en lite krampaktig inledning på säsongen, men har sakta men säkert sett bättre ut på slutet. Nu har han inte minst hittat ett smäktande samarbete med sin landsman Timo Werner. Men efter att ha testats positivt för corona i tisdags står det helt klart att han inte kan spela i den här matchen och det återstår att se när han är tillbaka.

Precis som vi vet sedan tidigare är Billy Gilmour borta med en skada. Kepa Arrizabalaga och Christian Pulisic är tveksamma till spel. Det är å andra sidan spelare som man fått klara sig under stora delar av säsongsinledningen. Så man har lärt sig att spela utan dessa, med andra ord.

Ethan Ampadu är som bekant utlånad från Chelsea, och av den anledningen kommer Sheffield United inte att kunna spela med honom i den här matchen. Lys Mousset, Jack O’Connell och John Fleck är alla tre skadade. Ett par tunga tapp för bortalaget med andra ord.

Efter att ha tagit en poäng på sju omgångar kan vi konstatera att Sheffield United har allt annat än superbra form inledningsvis. Därmed har jag svårt att se hur Chelsea ska kunna missa tre poäng i den här viktiga matchen för deras del.

Chelsea vinner spelas till 1,40 gånger smeten hos 888sport.

Chelsea - Sheffield United

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Jämför odds: