Speltips Chelsea – West Ham 21/12: Sen avspark

Simon Pålsson Publicerat: 21 december 2020

Med sen avsparkstid är det dags för Chelsea att försöka bryta sin negativa trend när man spelar hemma mot West Ham United i Premier League.

Chelsea - West Ham

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen


Det vore konstigt att inte ha höga förväntningar inför det intensiva spelprogram som väntar de engelska lagen under jul- och nyårsledigheten. Det är ledigt för oss, många dödliga, alltså. Men för spelarna i brittiska lag är det ofta den tuffaste tiden på året.

Parallellt med att familjerna där hemma vill fira jul och mysa tillsammans behöver spelarna hålla sig fit, för att kunna spela i princip varannan eller var tredje dag. Det ställer stora krav på bredden och den här perioden har visat sig avgörande många gånger genom historien.

Det är alltid en fördel för lagen med lite bredare trupp, men som i hemmalaget Chelseas fall här finns det inget utrymme för rotation. Laget har två raka förluster i Premier League, fortsätter att halka efter, och har därmed inte råd att tappa fler poäng.

Det gör att Frank Lampard rimligen går hårt för att vinna här – men man måste också vidta en defensiv försiktighet. Det har släppts in lite för enkla mål en tid.

West Ham United går starkt, utifrån förutsättningarna, och har visat sig vara ett lag för den övre halvan. Det är fortsatt ett lag som ställer till det för nästan alla motståndare och rimligen bör West Ham United kunna göra det här också.

Handikappspel till högt odds

Chelsea har haft rätt stora problem med skador under inledningen på säsongen, men har nu så sakteliga fått tillbaka spelare i träning. Ute på träningsplanen hittar vi inte minst Hakim Ziyech, Callum Hudson-Odoi och Reece James numera. Däremot känns det inte helt säkert att spelarna är tillgängliga för spel än och man kommer att skynda långsamt med inte minst den förstnämnda.

Men med tanke på tabelläget finns det inte mycket tid att spela för Frank Lampard, som gärna formerar sitt starkaste lag så snart han bara kan.

I bortalaget West Ham United får man äntligen tillbaka sin anfallare Michail Antonio snart igen. Jag vågar inte lova att han spelar här, men han närmar sig så sakteliga spel igen, men man kommer inte att göra om samma misstag och stressa in anfallaren i startelvan igen.

Det är också en fördel att ersättaren Sebastien Haller nu imponerar allt mer. Däremot ska man ha med sig att Aaron Cresswell, Fabian Balbuena och Jarrod Bowen också står som osäkra i nuläget. Arthur Masuaku är definitivt borta med skada.

West Ham +1,5 spelas till 1,66 gånger såsen hos ComeOn.

Speltips:

Speltips: West Ham +1,5
Odds: 1,66
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 21:00, måndag 21 december 2020
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds:


Ingress

Chelsea - West Ham

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen


Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  unibettv logo

Jämför odds:


Ingress

Chelsea - West Ham

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen


Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: