Speltips Chelsea – West Ham 24/4: Londonderby

Axel Sjödin Publicerat: 23 april 2022

Ett toppmöte väntar då Chelsea välkomnar West Ham till Stamford Bridge under söndagseftermiddagen.

Chelsea - West Ham

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Chelsea var länge med uppe i toppen som en av utmanarna till ligatiteln, men har bitvis halkat efter mer och mer. Nu har de nästan sugits in i striden om Champions League-platserna och med ett minskat försprång så behöver de se till att börja prestera igen om de vill hålla de andra Londonklubbarna bakom sig hela vägen i mål.

Två av deras tre senaste matcher i ligan har varit förluster mot andra Londonklubbar. De föll förvånansvärt nog mot Brentford med hela 1-4 i början av månaden och förlorade derbyt mot Arsenal i onsdags med 2-4. Ännu finns det nog ingen anledning för oro i Chelsea-lägret, men ett dåligt resultat mot West Ham hade kunnat göra en del lite nervösa.

De är dock storfavoriter inför söndagens Londonderby och förväntas studsa tillbaka med en vinst. Ännu har de alla möjligheter att stå för en fin säsong då de har tagit sig till final i FA-cupen och är i en väldigt bra position för att kunna säkra en plats i Champions League.

Sättet de har släppt in mål på på senaste är dock väldigt olikt Chelsea. Men de tillhör det absoluta toppskiktet av klubbar och lär kunna studsa tillbaka från den senaste tidens motgångar.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Torsdagens Europa League lär finnas i bakhuvudet

West Ham står återigen för en fin säsong, något vi har vant oss vid vid det här laget. De ligger på sjunde plats i ligan och är i en bra position för att kunna säkra Europaspel även nästa säsong. Fokuset lär dock inte ligga på Premier League i nuläget då de på torsdag spelar öppningsmatchen mot Frankfurt i semifinalen av Europa League.

Då Barcelona har åkt ut ur turneringen så ligger vägen öppen för en eventuell internationell titel, vilket hade varit oerhört stort för en klubb som West Ham. De är favoriter mot Frankfurt och Europa League är även deras bästa chans att kunna nå Champions League nästa år.

Klubben andas positivitet i nuläget, men frågan är hur långt det räcker när de ställs mot Chelsea på Stamford Bridge. Det är såklart en prestigefylld match som de vill vinna, men de lär oundvikligen ha veckans match mot Frankfurt i bakhuvudet här.

Det är inte konstigt att Chelsea är så pass klara favoriter med andra ord, men oddsen är för låga för ett spel på den raka ettan här trots allt. Ett spel på att båda lagen gör mål kan däremot vara intressant då Chelseas försvar har vacklat en del på senare tid medan West Ham allt som oftast brukar kunna sätta dit en boll åtminstone. För 1.90 hos Campobet spelar vi därmed på att båda lagen gör mål.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.90
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: