Speltips Chelsea – Wolverhampton 7/5: Formsvaga lag

Martin Efvergren Publicerat: 7 maj 2022

Det är två formsvaga lag som ställs mot varandra när Chelsea gästas av Wolverhampton Wanderers i Premier League. Matchen spelas lördagen den 7 maj 2022 med avspark kl 16.00 på Stamford Bridge.

Chelsea – Wolverhampton

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Chelsea har en svag trend och om man inte lyckas bryta den riskerar man nu att gå miste om en plats i Champions League nästa säsong. Med fyra matcher kvar att spela av Premier League är man bara tre poäng före Londonrivalerna Arsenal och fem poäng före Tottenham.

Chelsea har bara tagit fyra poäng på de fyra senaste ligamatcherna och man kommer från en 1-0-förlust mot bottenlaget Everton i söndags. Dessförinnan spelade man 1-1 borta mot Manchester United.

Under hösten såg Thomas Tuchels manskap ut att kunna hålla jämna steg med Liverpool och Manchester City. Under våren har man gått betydligt sämre och det var nog få som trodde att läget skulle bli pressat i kampen om en topp-4-placering.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målsnålast i Premier League

Wolverhampton Wanderers hade en bra möjlighet att ta en Europa-plats till näst säsong, men också de har tappat momentum på sistone. Efter 34 matcher står man på 49 poäng, vilket innebär att man är tre poäng efter West Ham på sjunde plats. Hammers har dock en match mer spelad.

Wolves har således alltjämt en god chans att bli sjua, men man kommer från tre raka förluster. Därtill har man gått mållösa från alla dessa tre matcher. I lördags föll man med 3-0 hemma mot Brighton och dessförinnan med 1-0 borta mot Burnley.

Chelsea och Wolverhampton möttes senast i december på Molineaux Stadium i en match som slutade mållös. Det senaste mötet på Stamford Bridge förra säsongen slutade också det 0-0.

När de nu ställs mot varandra igen gäller Chelsea, trots sina svaga trend, som stora favoriter. Ett spel på hemmalaget ger endast omkring 1.38 gånger insatsen.

Det här är förstås en match som Chelsea bör och sannolikt kommer vinna, men som jag ser det är man lite väl stora favoriter hos spelbolagen. Wolves har stora problem med sin målfabrikation, men man är bra på att försvara sig i den här typen av matcher.

Wolverhampton är Premier Leagues målsnålaste lag med ett snitt under två mål per match. Därtill har de två senaste mötena mot Chelsea slutat 0-0. Även om Wolves form är svag så räknar jag med att de kommer försvara sig väl även i den här matchen. Därför blir mitt spel att det kommer göras under 2.5 mål till fina 1.96 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.96
Bolag: Betsson
Spelstopp: 16:00, lördag 7 maj 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: