Speltips Crystal Palace – Chelsea 10/4: Måstematch

Simon Pålsson Publicerat: 10 april 2021

Blir Crystal Palace ett för svårt hinder på vägen för Chelsea i jakten på Champions League-platsen? Vi rekar den 10 april 2021.

Crystal Palace - Chelsea

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen


För ett par månader sedan var det ingen som kunde tänka sig att Chelsea skulle kunna gå till Champions League i stor stil, men efter att Thomas Tuchel tog över som huvudtränare har det verkligen hänt saker för den klassiska klubben.

Nu har man tappat lite fart på slutet, och har hela fyra poängtapp på sina fyra senaste matcher, men det var den fina formen efter att tysken tog över som gjorde att Chelsea nu sitter i förarsätet för att ta minst en plats till Europa League.

Men det är tight där uppe och mot ett lag som Crystal Palace måste man försöka vinna, för att ta tre poäng och hålla jagande lag bakom sig. Där bakom finns Everton, där finns Liverpool och där finns Tottenham Hotspur. Alla hungriga på Europa.

Crystal Palace å sin sida har en stark trend, om än med lite konstiga förlustmatcher här eller där, och är ett lag som bara har släppt in mål i två av sina sju senaste hemmamatcher. Det är alltså inte ett lag som man bara åker och städar av.

Chelsea vann enkelt i Champions League den här veckan och har därmed redan, tror vi, avgjort dubbelmötet inför returen i veckan.

Målspelet i England

Om det är någonting vi har lärt oss den här säsongen är det att den engelska mittenklubben Crystal Palace är dömda att ha en lång skadelista inför sina matcher. Finns det ens någon match som inte har innehållit ett antal frånvarande spelare i Londonlaget? Jag tror ärligt talat inte det.

Crystal Palace har i mina ögon en spännande trupp och med Roy Hodgson vid rodret har man förmågan att vinna mot alla lag, och vara en nagel i ögat på nästan allt motstånd som kan tänkas komma i Crystal Palaces väg.

Men när man inte kan formera sitt starkaste lag nästan någonsin, då blir det inte bra. Mamadou Sakho. Wayne Hennessey, James McCarthy, James Tomkins, Nathaniel Clyne, Nathan Ferguson och även Michy Batshuayi (för att det är Chelsea) står utanför för Crystal Palace inför den här matchen. James McArthur och Connor Wickham lär inte heller spela.

Crystal Palace har fortfarande ett trevligt lag, men det räcker inte riktigt va? Eller?

Chelsea å sin sida saknar egentligen bara den avstängde mittbacken Thiago Silva, men det har man också gjort flera gånger i år. Det är alltså ett tapp som man har lärt sig att hantera.

Under 2,5 mål spelas till 1,82 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,82
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 18:30, lördag 10 april 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: