Speltips Crystal Palace – Everton 26/9: Intressant möte

Simon Pålsson Publicerat: 24 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Crystal Palace och Everton ser pigga ut. Men vilket lag tappar poäng först? Nu möts lagen i Premier League den 26 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Efter två spelade matcher var av säsongen kan vi konstatera att såväl Crystal Palace som Everton har fått en smakstart på årets Premier League, och att man faktiskt ser ut att ha hittat någonting nytt, någonting spännande, att bygga på inför det här året.

Men det ska väl egentligen sägas att man har gjort det här på lite olika sätt, och att det i Evertons fall handlar om ett antal tunga värvningar, dels förra säsongen och dels nu under sommaren. Carlo Ancelotti har nu satt sin ordentliga prägel på lagbygget.

Crystal Palace däremot bygger mer vidare på vad man har, men Roy Hodgson är inne på sin 45:e tränarsäsong på elitnivå och kanske ska man bara inse att det ger så mycket erfarenhet att Crystal Palace alltid är ett svårslaget lag?

Det återstår att se om Wilfried Zaha stannar hela säsongen i Crystal Palace, men laget man har att luta sig mot är spännande alldeles oavsett.

Målsnålt i London?

Crystal Palace stod alltså för en riktigt fin skalp i den senaste omgången av Premier League och såg därmed till att ta sin andra raka vinst på två försök. Det gör att man inför det tuffa mötet med Everton har någonting fint att försöka bygga vidare på, även om man nu får fortsätta att göra det utan en halv startelva.

För det är i princip vad som är borta i skadeväg för hemmalaget. Gary Cahill och Christian Benteke hade förmodligen tagit startplatser, men det är inte de enda två spelare som är borta här. Connor Wickham, Patrick van Aanholt, James Tomkins, Nathan Ferguson, Sam Woos och Jairo Riedeweld ser också ut att missa matchen. Det är alltså en hel drös med duktiga spelare som inte kan spela matchen.

I bortalaget är det samma fyra spelare som är borta nu, och efter att samtliga nyförvärv nu fått chansen att spela i cupspelet känns det som att Carlo Ancelotti har hittat en startelva han vill använda. Den elva som vann med hela 5-2 mot West Bromwich förra helgen kan mycket väl göra sina röster hörda här också.

De skadade spelarna är för övrigt Cenk Tosun, Jean-Phillippe Gbamin, Mason Holgate och Jarrad Branthwaite, men efter säsongsinledningen är det inga spelare som någon saknar direkt.

Everton har faktiskt hållit nollan i sju av sina åtta senaste bortamatcher mot Crystal Palace, och har med sig ett klart psykologiskt övertag till matchen. Men i höst känns det som att fokus snarare ligger på offensiven där man har många spektakulära namn som gör avtryck.

Efter riktiga målfester inledningsvis kanske vi nu får se en lite mer återhållsam tillställning? Crystal Palace har den tendensen ibland. Nej, faktum är att jag tror precis tvärtom. Båda lagen har god form och är beredda att köra på framåt. Det lär öppna matchen.

Över 2 mål (asian handicap) spelas till 1,61 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2 mål (asian handicap)
Odds: 1,61
Bolag: Unibet
Spelstopp: 16:00, lördag 26 september 2020
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: