Speltips Crystal Palace – Leeds 25/4: Viktiga poäng

Axel Sjödin Publicerat: 25 april 2022

Det är två lag som ännu inte riktigt har säkrat kontraktet som möts då Crystal Palace tar emot Leeds under måndagskvällen.

Crystal Palace - Leeds

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Den stora nedflyttningsstriden utkämpas i dagsläget mellan Everton och Burnley, men varken Leeds eller Crystal Palace går helt säkra ännu. Särskilt Leeds, som bara har fem poäng ned till Burnley under strecket, känner nog flåset i nacken. Leeds har dessutom tre raka matcher mot Manchester City, Arsenal och Chelsea i de närmaste omgångarna där det blir svårt att plocka poäng.

Crystal Palace är bättre situerade och har nio poäng ned till Burnley. Det ska mycket till för att de ska dras in i bottenstriden på allvar, men de lär nog vill säkerställa sin överlevnad så snart som möjligt alldeles oavsett.

Patrick Vieiras mannar hade nyligen en stark period där de slog flera lag från den övre halvan och var obesegrade i sju raka matcher. Men i april så har det vänt något och de har nu istället tre raka förluster där de bland annat föll mot Chelsea i semifinalen av FA-cupen. Senast förlorade de mot Newcastle, men går nu in som favoriter hemma mot Leeds.

Skadeläget i Crystal Palace ser bra ut, men Michael Olise fick kliva av skadad senaste mot Newcastle och är tveksam till spel här.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Leeds riskerar att dras ned i bottenstriden

Leeds hade redan varit inblandade i bottenstriden på riktigt om det inte hade varit för den senaste tidens resultat som har hållit de jagande Everton och Burnley på avstånd. Av deras fyra senaste matcher så har de vunnit tre och kryssat en. Förvisso har det varit någorlunda överkomligt motstånd i form av Norwich och Watford bland annat, men de har vunnit sina måstematcher.

De har dock inte spelat nu på två veckor och Jesse Marsch lär ha haft gott om tid för att förbereda inför mötet på Selhurst Park. Leeds lär ha gott om självförtroende inför den här drabbningen och de lär inse vikten av att få med sig poäng här inför den tuffa period i spelschemat som väntar.

The Whites har haft tunga skadeproblem under säsongen, vilket de inte är kvitt helt ännu. Patrick Bamford är fortfarande skadad, men Marsch kan mycket väl få tillbaka Kalvin Phillips, Jamie Shackleton och Junior Firpo såhär inför slutspurten.

Även om Crystal Palace främst har förlorat på bortagräs och ses som favoriter när de nu återvänder till Selhurst Park så känns Leeds underskattade hos spelbolagen här med tanke på deras resultat nyligen. Leeds har också ett övertag i mötet på senare tid och därmed spelar vi på bortalagen här med pengarna tillbaka vid oavgjort för lockande 2.63 hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Leeds – Draw no bet
Odds: 2.63
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: