Speltips Crystal Palace – Leicester 28/12: Mellandagsfotboll

Simon Pålsson Publicerat: 27 december 2020

Mellandagsfotbollen i England fortsätter när Crystal Palace spelar hemma mot Leicester City i Premier League den 28 december 2020.

Crystal Palace - Leicester City

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen, Nya kunder hos Betway

Det är bråda dagar för alla oss som älskar engelsk fotboll och ett intensivt spelschema under julledigheten. Det går nämligen inte att kalla det som sker i England just nu för någonting annat än ett intensivt matchande.

På måndagen spelas ytterligare tre matcher i Premier League, och alla tre är värda att sätta sig i tv-soffan för att njuta av. Ett möte som kan hamna något i skymundan spelas mellan Crystal Palace och Leicester City, två lag som är intressanta av lite olika skäl just nu.

Crystal Palace har gjort det starkt under inledningen på säsongen – fram till för ett par veckor sedan. Då föll laget igenom totalt och har nu totalt tio insläppta mål på två matcher och har då inte gjort något mål framåt. Det är ett vanskligt sätt att ta sig an det intensiva spelschemat som nu väntar.

Leicester City har imponerat, men är lite för ojämna för att på allvar slåss om en ligatitel tror jag. Men senast räddade man poäng mot Manchester United, i en match där man var väl så bra som motståndet. Nu tror jag att man går stenhårt för att göra mål igen.

Målspelet i Premier League

Crystal Palace har verkligen åkt på käftsmäll efter käftsmäll nu på slutet och det är inte helt enkelt att försöka förstå vad det är som har hänt med laget. Men resultaten pekar i helt fel riktning för Roy Hodgsons lag.

En delförklaring kan vara att man nu har många skador och kanske är det ändå värst att det ordinarie mittbacksparet Gary Cahill och Mamadou Sakho inte finns tillgängliga. Båda har skadat sig på slutet och har inte varit med under de senaste matcherna.

Som om det inte vore nog med detta har Connor Wickham, Martin Kelly, Wayne Hennessey och Nathan Ferguson alla varit borta en längre period. Det är spelare som man i för sig kan klara sig utan, men som hade behövts för bredden i laget.

I bortalaget är det bara Ricardo Pereira och troligen även Caglar Soyuncu som står över här.

Båda lagen göra mål spela till 1,75 gånger smeten hos Betway. Det borde lossna för hemmalaget nu. Men att hålla nollan? Nej, det kan man knappt lyckas med.

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,75
Bolag: Betway
Spelstopp: 16:00, måndag 28 december 2020
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: